Onze ervaring zijnde de rechtsgang in de Staat der Nederlanden.

Geachte reactie.
Onzerzijds zijn we ook al 13 jaren het slachtoffer door gedragingen van advocaten plv secretarissen dekens en rechters.

Onzerzijds hebben we werkelijk waar moeten nemen,  dat het recht niet meer
transparant is. Onzerzijds kunnen we de zaken onderbouwd weergeven,  waaruit alle zaken leiden dat we met corruptie dwaling-complotvorming en met notoire leugenaars fantasten dromers hebben te maken.

Het is niet meer te geloven hoe werkelijk de Magistratuur en overige functionarissen in de rechtsgangen functioneren.

Ik als een gewone transparante rechtvaardige burger heb moeten ervaren, het verschil tussen het Wettelijke overtuigende bewijs en de notoire leugenaar-fantastdromer betweter.

Het is toch zo, dat elke Nederlandse Staatsburger gelijkwaardig behandeld behoort te worden.

Maar uit onze ervaringen en uit de onderbouwingen kan waargenomen worden, dat het niet zo is. Onzerzijds zijn we altijd onthouden van een eerlijke rechtsgang, schending van het recht.

Waarbij het nimmer heeft kunnen leiden tot een eerlijke rechtsgang en uitspraak, als in de Chipsholaffaire al die jaren van is onthouden. Woorden zijn er niet meer te vinden m.b.t. de handelswijze die er binnen de Nederlandse rechtsgang tot heden dagen wordt toegepast en aan schort. Onzerzijds hebben we kunnen ontdekken hoe en waardoor er minimaal of geen zaken voorgelegd kunnen worden bij Orde van Advocaten/Raad van Discipline/ Hof van Discipline.

Onzerzijds hebben we met de feiten die we in handen hebben moeten ervaren, dat de partijen niet onafhankelijk zijn, waardoor de zaken niet ontvankelijk of ongegrond worden verklaard. Ja en als je dan met advocaten kantoren hebt te maken waar de personen van in gebreke is gebleven en onzerzijds allemaal daardoor het slachtoffer van geworden.

En door nalatigheid van de dekens en de Secretaris van de Orde van Advocaten die ook niet de waarheid hebben verwoord. En de partijen op een of andere manier connectie met elkander hebben of verbonden of georganiseerd zijn, Ja dan heb je als klager/slachtoffer een groot probleem. Complot vorming en geen onafhankelijkheid. Of er wordt verwoord dat men weinig of geen dossierstukken in bezit heeft verkregen door de tegenpartij.

Terwijl men alle dossierstukken heeft verkregen. Maar ja, dan ga je eens rechercheren of op onderzoek uit hoe het allemaal kan. We hebben werkelijk waar moeten nemen dat het een en al Complotvormingen zijn. Advocaten zijn ook nog rechter plv secretaris en hebben zitting bij de Raad van Discipline en Hof van Discipline Etc. Ik heb nog nooit willen geloven maar helaas, ik heb het moeten ervaren, hoe en waardoor en door wie de corruptie tot stand komt en gehandhaafd blijft.

In de rechtsgangen.

Als ervaringsdeskundige en als slachtoffer kan er mijnerzijds wel enkele boeken omschreven worden.
Op kort termijn mag ik verschijnen voor het Hof van Discipline en zal daar werkelijk mijn ervaringen voorleggen. Ik heb altijd gedacht dat een rechter transparant onpartijdig was en moest zijn, helaas we kunnen het met wettelijke overtuigende bewijzen wel onderbouwen dat het ander is.

Maar het ergste is. Het is onzerzijds allemaal overkomen, dat we door het Nederlandse Staatsrecht, in een WARE HEL terecht zijn gekomen en onzerzijds daardoor ook een schade is berokkend van honderden en honderden duizenden euro’s totaal gezin vernietigd, Wijlen mijn echtgenote heeft tot haar dood m.b.t. de inhoud, moeten toezien hoe haar gezin voor haar dood nog helemaal ten gronden werd gebracht.

En hoe er moedwillig geestelijk en lichamelijk roofbouw werd gepleegd en ze
onzerzijds in een WARE HEL van ons afscheid heeft moeten nemen.

Geachte lezer het is onzerzijds allemaal overkomen, maar hoeveel onschuldige slachtoffers moeten er nog vallen of nog worden gemaakt, dat er in deze wijze van handelen wordt ingegrepen. Onzerzijds durven we wel echter te verwoorden m.b.t. de inhoud van het schrijven , dat we in de naam van de Koningin haar dienaren wijlen tot haar dood en wij tot heden en wel al meer dan 13 jaren vechten voor gerechtigheid.

En het afschuwelijke van alles is, dat alle Politieke Partijen Ministeries CBG Nationale Ombudsman en vele rechts wegen al vanaf 2000 op de hoogte zijn van heel de geschreven inhoud. Woorden schieten echter voor mij tekort m.b.t. het rechtshandhaving beleid in het Nederlands Staatsrecht. Vertrouwen in het Nederlandse Staatsrecht /Magistraten /Orde van Advocaten en Raad van Discipline etc zijn we verloren.

Ja als je met 1 zaak hebt te maken dat kan men de inhoud die we in handen niet ontdekken. We zij onzerzijds met afschuwelijke zaken geconfronteerd als met plv secretarissen/advocatuur/dekens/ leden van Orde van Advocaten en Raad van Discipline/ rechters etc.  Daardoor heb ik als ervaringsdeskundige en helaas door steeds het slachtoffer te moeten worden, de wettelijke overtuigende bewijzen in handen.

Op kort termijn kan ik vernemen of het Hof van Discipline wel of niet transparant is m.b.t. een zaak die door mij wordt gevoerd. Helaas advocaten juristen onthielden zich voor mijn zaken te behartigen. Waarom !! omdat ik een persoonlijkheid ben dat transparant is en voor gerechtigheid gaat, Ja dan maar zonder advocaat. Mijnerzijds heb ik Wettelijke overtuigende bewijzen/feiten/getuigen genoeg en daarmee kunnen onderbouwen waar we onzerzijds door de inhoud al 13 jaren onschuldig het slachtoffer hebben moeten zijn, door het schenden van het recht en geen gelijkwaardige behandeling.

Ja Nogmaals we zijn in de Staat der Nederlanden het slachtoffer geworden doordat niet de regels zijn nageleefd die in de grondwet universele verklaringen van de rechten van de mens en EVRM zijn vastgelegd omschreven .

En door complotvorming/dwaling/ partijdigheid, waarbij het in al die jaren nimmer heeft kunnen leiden tot een eerlijke procedure en tot een eerlijke uitspraak heeft kunnen leiden. Tot heden dagen dan heeft het nimmer kunnen lijden tot een eerlijk procedure en uitspraak. Maar we wachten af in mei bij het Hof van Discipline of men daar wel transparant is..

Laurens wouters

https://onrecht.wordpress.com/2013/09/30/rechtsleger-beult-en-hakt-maar-door-op-rechtzoekende-burger/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.