Verontruste brief gestuurd naar SP Sharon Gesthuizen i.v.m. de brief aan minister Ivo Opstelten inzake de corrupte rechters.

Eerste kamer SP

Sharon Gesthuizen,

U heeft een lijst met vragen betreffende de heren Westenberg/Kalbfleisch, 2 Ex rechters die verdachten zijn in kwestie de Chipshol zaak. Behandeld in de tweede kamer of verstuurd op 02-06-2011 naar de Minister van veiligheid en justitie de heer Ivo Opstelten.

Mijn vraag is aan u, op welk termijn verwacht u schriftelijk antwoord van de minister. Hoe lang wachten vind u nog acceptabel. En als er geen antwoord komt, wat bent u dan van plan te doen. Als de minister niet op korte termijn antwoorden gaat verstrekken op de brief die u de minister heeft toegezonden.

Inzake Westenberg/Kalbfleisch versus Chipshol. Wat is de SP dan van plan te ondernemen. Neemt de SP zijn verantwoordelijkheid. Neemt u Sharon Gesthuizen actie en gaat u dan maatregelen treffen tegen deze minister van justitie en veiligheid. En mocht de minister op korte termijn toch u vragen beantwoorden, hoe kritisch beoordeel u zijn antwoorden dan.

Ik vind persoonlijk, dat u tot nu toe nog geen antwoorden op u vragen heeft gekregen verontrustend. Sharon Gesthuizen,- ik hoop dat u wil reageren op de vragen die ik aan u heb gesteld.

Met vriendelijke groet,

J.Buitendam

Een verontruste burger des vaderlands

_________________________________________________________________

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s