Commissaris Welten over politie en bokkie doen.

Volgens Commissaris Welten van Politie Amsterdam/Amstelland heeft hij in zijn carrière nog nooit mogen meemaken dat we zó goed samenwerkten; dat iedereen bereid was bokkie te staan voor de ander. Iedereen was bezig ook jouw probleem op te lossen. Een verademing.

Interne problematiek binnen het korps door middel van bokkie staan opgelost.

BOKKIES!! OF MISSCHIEN WEL TOKKIES?

Hij citeert: dat het korps Amsterdam/Amstelland bezig was elkaars problemen op te lossen?

En daar hoort pootje haken zeker ook bij. Want het blijf omstreden wat Welten en zijn politie bokkie`s aan het doen zijn. De Politie Bokkies blijven volharden in hun naar mij mening illegale arrestaties van een journalist tijdens zijn werkzaamheden.

Ja als je tegenwoordig je stem verheft  in het openbaar schijnt het dat je dan problemen met de politie krijgt. Dat is wat de beelden aantonen van het video verslag van Mr M. Kat. Is dit nu pure minachting en machtsvertoon om een journalist die zijn werk probeert te doen, meerdere malen te arresteren.

En bovendien zonder wettelijke middelen. Het is inmiddels bekend dat een politie a-gent van het bureau Prinsengracht tijdens een gesprek met na alle waarschijnlijkheid de opdrachtgever binnen de overheid, melde dat de volgende onrechtmatige arrestatie betreffende de Mr Kat. Met de sluier van creativiteit word bedekt om het rechtmatig te doen lijken.

Het is een feit dat de arrestant de journalist, een aanklacht heeft ingediend bij de hoofd commissaris van politie.

En na een maand van wachten is er een antwoord op de aanklacht gekomen. Het gaat om een ontvangst bevestiging. Maar niet persoonlijk van de hoofd commissaris maar van een afdeling juridische zaken. Het blijkt dat hij deze klacht heel serieus neemt en zijn handen er niet aan wil branden.

Het is een feit dat het bureau integriteit locatie politie  

bureau Elandsgracht, niet mee wil werken zijn aanklacht te behandelen.

Is dat nu een zwakte bod.

Heeft hij controle over zijn personeel dat is wat je je nu kunt afvragen? Het is niet bij 1 onrechtmatige arrestatie gebleven.

De o zo schokkende pedo zeden misbruik zaak  allertijden waar Mr. Kat de journalist naar waarheidsvinding opzoek is, waar notabene baby’s verkracht zijn. Word een journalist belet zijn werk te doen om de onderste steen boven te krijgen.

Het is een zeer vreemde houding cq.handeling van de politie Amsterdam/ Amstelland. Het geeft aan dat hun zijn werk aan het frustreren zijn en hem willen ontmoedigen en zijn zoek tocht naar waarheidsvinding willen beletten. Maar voor wie en wat.

____________________________________________________________________

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.