Zijn deze getuigen hoorzittingen een wasse neus of niet?

 

 Chipshol verhoren rechtbank Amsterdam fake of niet?

30 juni 2011

Amsterdam

Gisteren vonden de Chipshol verhoren plaats, zitting rechtbank Prinsengracht te Amsterdam.

Als ik het goed heb begrepen, heeft de familie Poot rechtsbijstand van advocaten die incompetent zijn. Maar hoe reageert de Fam. Poot dan op hun slechte werk.

Moet de familie Poot deze advocaten voor hun leven financieel veilig stellen om er 200% tegen aan te gaan? Zijn de heren bang voor hun carrière dan als advocaat.

Is het hun opgelegd slecht werk te leveren? Hebben deze advocaten wel begrepen dat het de familie Poot ernst is. Je zou toch denken als er al 20 jaar strijd opzit dat men het wel begrijpt. En dat men er alles aan doet om deze strijd te winnen?

Dat moet toch de grote drijfveer zijn om er keihard tegen aan te gaan als advocaat.!! De aangewezen advocaten zouden toch enorm trots moeten zijn dat men vertrouwen in hen stelt. Extra motiverend moet het voor de advocaten zijn om deze zaak te leiden. En bovenal is het een uitstekende reclame voor hun, als ze deze zeer langlopende zaak gaan winnen. Maar is er dan nog een   vertrouwensband. Gaan deze advocaten ervoor!! Hoe gaat dit dan verder.

 Is dat de algemene houding van advocaten in Nederland?

Het doet mij denken aan de Edwin Karel Willem de Roy van Zuydewijn die is toch ook gesloopt door zijn vertrouwens advocaatjes. En bovengenoemde de familie Poot zijn niet de enigste die vechten of gevochten hebben voor hun recht.

http://www.sdnl.nl/klokkenluider.htm. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer ernstige zaken die in dit bericht niet gemeld worden. Dat zijn bijvoorbeeld de zaak Spijkers,      http://www.ravagedigitaal.org/2007/deel1/fredspijkers/fredspijkers.php

En dit is lang nog niet alles, er zijn nog veel meer misstanden en machtsmisbruik veroorzaakt door de overheid die niet genoemd zijn. 

Het word tijd dat dit vuilnis gedumpt word.

Misschien moet er een Internationaal gerechtshof systeem komen. Met internationale advocaten die internationaal zich inzetten en dus ook voor Nederlandse cliënten kunnen werken. Burgers die procederen tegen  (overheden). Want op deze wijze tegen de Ned. Staat procederen is door corruptie en machtsmisbruik niet mogelijk. Mensen we stinken er in.  Als de overheid het vertrouwen wil terug winnen bij de burgers, zullen ze toch allereerst moeten beginnen om de Fam. Poot in het gelijk te stellen. Dat zou mogelijkerwijs de deur, een heel klein kiertje open zetten.

Vader en zoon Poot

Familie Poot. Opgepast dat je je niet laat afvoeren naar het abattoir, door deze sluwe duivelse ratten.

Maar is dat de algemene houding van advocaten in Nederland?

Met deze getuigen oproepen (verhoren) bijvoorbeeld die gisteren 30 juni 2011 hebben plaats gevonden moeten die niet eerst gehoord worden door politie of onderzoek rechters.

Moeten die nu eens, eerst niet flink aan de tand gevoeld worden al vorens ze verschijnen op de rechtbank ? Want wat zijn dit voor mensen die gehoord moeten worden. Worden deze mensen ergens van verdacht? Kunnen er straffen opgelegd worden tegen deze mensen.

Of is een verklaring van deze personen genoeg. Worden deze verklaringen onderzocht, voor eventuele straf vervolging  jegens deze personen. Wat ik er van begrijp zijn deze personen door de advocaten Van de Fam. Poot niet hard aangepakt. Zwakke vragen zijn er gesteld. En de vragen die de Fam. Poot voorlegde aan de advocaten zijn niet gesteld aan de personen die ondervraagd werden. Kortom de personen die gehoord zijn komen in deze zitting er goed mee weg.

We kennen deze methode toch al langer dan vandaag.

Ja mijnheer de edelachtbare, nee mijnheer ik weet het niet meer mijnheer de edelachtbare, en ze kunnen weer naar huis. Een individu zijn zoektocht naar recht, word op deze wijze verzwakt door dat soort getuigenverklaringen.

Bijvoorbeeld onderzoek commissies (Van deze lessen moeten we leren)

Mensen die opgeroepen zijn om verhoord te worden. Lijden een eens aan geheugen verlies. En alles wat maar het onderzoek naar waarheid doet frustreren. Wat toch wel heel verdacht is. Deze mensen bijv.worden geacht hun hersens te gebruiken omdat men gestudeerd heeft. Maar tijdens verhoren worden ze ineens onwetend en dom.

Het word tijd om een motie van wantrouwen uit te spreken  over advocaten en Rechters in Nederland. Het kan zo niet langer, deze vuilnis emmer moet leeg geschud worden. En heel snel dat is wenselijk.

Mensen moeten met klachten komen over advocaten en rechters. Klachten over  advocaten die hun werk slecht hebben gedaan en bovendien je geld reserves hebben gedeclareerd. Of rechters die omstreden beslissingen hebben genomen.

 Laten we het even over ondernemen in Nederland hebben, wat gebeurd hier nu toch allemaal in dit landje.

Neem nu als voorbeeld de ondernemers familie Poot. 

Het is toch te schandalig voor woorden dat ondernemers in het land hun werk onmogelijk gemaakt worden en niet te vergeten hun leven. Duizenden banen hebben (ik noem het de geïsoleerde)  familie van Nederland zo niet 10.000 banen de Nederlanders door de neus geboord.

Ook is daar naar alle waarschijnlijkheid de rechtbank verantwoordelijk voor met name Kalbfleich en Westenberg 2 ex rechters van een rechtbank in Den-Haag. Die hebben er naar alle waarschijnlijkheid er voor gezorgd dat een groot gedeelte van grond eigendom van de Familie Poot hun onrechtmatig is afgenomen. Dat is wat de familie Poot nu boven tafel wil hebben. De onderste steen moet boven komen dat is hun boodschap. Gerechtigheid  dat is de boodschap die men al 20 jaar de overheid duidelijk maakt. Het is een beleid dat crimineel te noemen is, verantwoordelijke? de  overheid. De overheid is hier voor verantwoordelijk dat burgers tegen de rechtsgang en Staat 20 jaren en langer strijden voor hun recht in Nederland. 

 

Mag je dit mensen aandoen?

Project Chipshol niet gerealiseerd

Er moet eigenlijk een rechtszaak tegen de Staat in het leven geroepen worden.
Aanklacht: De Staat heeft duizenden banen bewust verloren laten gaan zo niet tien duizenden banen, toekomst groei en uitbreiding project Chipshol niet mee gerekend enz enz.

Wanneer word het de burgers van Nederland nu eens bewust van de ernstige situatie. De burgers worden kapot gemaakt door de overheid. Die rechter opdracht geven mensen te ontslaan. Andere civiele rechtszaken waar mensen door fouten vonnissen in de put terecht komen.  En wat al niet meer?

  

 

En de overheid heeft de economie op deze wijze ernstig tegengewerkt.

Veel mensen hebben al in het verleden ervaring met deze Staat hun werkwijze gehad. Een groot deel leeft daarvan nu op straat. En mensen denk nu niet dat gebeurd mij niet. Als u gepakt word door een negatieve sneeuwbal effect oorzaak de overheid is er geen houden meer aan en u rolt zo in het putje. 

We begrijpen niet, en het wil dan ook niet tot ons door dringen, wij Nederlanders,- dat de overheid ons niet meer dient, niet meer voor de Nederlanders hun belangen opkomen.

Maar het  is wel de ernstige realiteit.

Je kunt je afvragen waarom de overheid dit doet, ik weet het niet. Weet u het misschien?

  

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s