Is Marijnissen nog steeds de man die de touwtjes in handen heeft bij de SP?

Nispen is medewerker bij de Kamerfractie van de SP met Justitie in zijn portefeuille.

Neemt de partij de Sp nu eindelijk eens zijn politieke verantwoordelijkheid!!

O.D.B ned berichte Nispen als volgt

5juli 2011

Geachte heer van Nispen,

op 22 juni heb ik u een e-mail gestuurd, het is nu  inmiddels 5 juli en  er is zinsdien geen antwoord meer retour ontvangen. Nog van Gesthuizen nog van u heer Nispen. Laat S. Gesthuizen met haar stoere vragen het er nu bij zitten. Gaat zij geen kritische vragen stellen op deze zwakke antwoorden van de minister. Wat ga je nu nog ondernemen Mevrouw Gesthuizen? Dat is mijn vraag?

Neemt de SP nu eens zijn verantwoordelijkheid  als vertegenwoordigers van hun leden? hun achterban. Is zij nu wel persoonlijk bewust van de ernst van haar eigen vragen? aan de minister.

Zo niet.  Wat zijn de adviezen om nu op de SP te stemmen voor een beter Nederland dan nog waard.  Hoe geloofwaardig is de SP dan nog?

Waarom heeft u deze vragen nu precies gesteld. Wat voor een doel had u daarmee nu voor ogen. Tot zover heeft  de door u gestelde vragen geen doel geen enkele waarde wat betreft de inhoud van de brief. U manier van werken lijkt toch heel veel op de populist Jan Marijnissen veel schreeuwen maar niets doen voor de burgers in nood. Althans daar lijkt het sterk op tot dus verre. Misschien wilt u wel meer maar word dat u belet.

Ik vind het ernstig dat u geen kontakt meer heeft opgenomen met mij, ik die deze zaak volg en  bang ben dat dit de zoveelste keer is dat deze kaars langzaam dooft. En dat er niets concreets gaat gebeuren namelijk gerechtigheid waar de Nederlanders zo enorm behoefte aan hebben.

J.Buitendam

Een signaal van een verontruste burger aan de politiek.

________________________________________________________________

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s