Ministers die met juridiche stappen dreigen is een zwakte bod

Donner die de eerste aanzet gaf vuil binnen te houden
De in het verleden gemaakte dreigementen van Donner is gebaseerd op gebakkenlucht.  
 Dat is wat de NOS zijn (juridiche afdeling) toch moet weten.
Waarom haakte de NOS dan toch af is de vraag?
 
Wat voor een schade hebben bewinslieden in het verleden en het heden Nederland aangedaan?
Persoonlijke eigen belangen  binnen de overheid gaan voor de belangen van de Nederlanders 
 
Minsters onder de loep genomen
In het tijdbeeld van het verleden en heden gezien.
Waar was die hoofd redacteur van het nos journaal H. Laroes nou bang voor. De minister kan helemaal geen stappen nemen, zelfs geen enkele stap. Als iemand in dit geval Demmink ergens van beschuldigd word, zal de overheid toch het initiatief moeten nemen om een onderzoek te doen. Als de NOS dergelijke berichten uitzend mag en moet je er van uitgaan dat men dit heeft uitgezocht, en dat het op waarheid is berust.
Foto de huidige dofpot minister I.Opstelten van ? Veiligheid en Jusitie!!
En zolang de overheid niet bereid is om het tot de bodem uit te zoeken, heeft de minister geen enkele bevoegdheid juridiche stappen te ondernemen tegen wie dan ook. Had hij het maar gedaan dat was beter geweest. Het zou eerder andersom moeten zijn, dat de verantwoordelijke minister die begonnen is (na de berichtgeving van de NOS) met het frustreren van waarheidsvinding tot de verantwoordelijke minister I.Opstelten van vandaag.
Dat hun handel en wandel tot op de bodem moet worden uitgezocht. Het lijkt om een komplot te gaan. Want er is geen 1 minister tot nu toe, die open staat voor de beschuldigingen tegen Demmink en dat is zeer vreemd en onrealisties te noemen.
Dit heeft niets meer te maken met de functionaliteit van een minister, die open moet staan voor kritiek en ernstiger zaken.
 
Juist als die kritiek van de buitenwacht komt.
Bijvoorbeeld beschuldigingen met bewijzen. Als hij weigert mee te werken om beschuldigingen van burgers jegens ambtelijke “dienaar“J. Demmink  niet uit te zoeken. Heeft hij zijn ministerschap daarmee ernstig geschaad en wel zo ernstig, dat hij ontheven moet worden van zijn taak. Om een onderzoek te starten wat deze ex minister heeft nagelaten.
Juist als een minister geen enkele medewerking geeft om een onderzoek te starten, geeft dat een extra lading mee betreffende de ernst van de situatie rondom Demmink en het totale afschermen van de waarheid.
Je kan niet ander concluderen dat het om een samenzwering gaat betreffende deze hele kwestie waar regerings leden bewindvoerders en ambtenaren direct verantwoordelijk voor zijn. Het is nu een kwestie van tijd dat deze hoofd personen en hun “daden“ontmanteld gaan worden en dat ze verantwoordelijkheid moeten nemen voor deze daden.
Nederland heeft enorme behoefte aan een regering die schoonschip gaat maken met deze huidige slangenkuil en poel van verderf. Waneer word de beerput geleegt?
 
Maar zolang de verantwoordelijken met alle middelen die men heeft, hun eigenbelangen totaal beveiligd en afgeschermd hebben en niet aangepakt worden stopt dit dus niet.
Het is jammer maar waar, als individuele burger heb je geen enkele invloed om druk uit te oefenen. De burgers moeten dat samen doen met de nu al strijdbare helden ,individuen om schoonschip te kunnen maken. Dus er moet meer en meer info naar de burgers gebracht worden om bewust te worden van de wat er zich afspeeld in Nederland.
_______________________________________________________________
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s