ODBned: Wel of geen opname bij aangifte dat is de vraag

Opnames op het hoofd politie bureau Elandsgracht

Het blijkt dat de Amsterdamse politie toch open staat voor intervieuws.

Je kan kontact opnemen en een aanvraag doen voor opnames. Waarom de politie baas van het bureau Elandsgracht dan zo fel reageerd en en het filmen probeerd te weerhouden word steeds meer onbegrijpelijker. Toch kwam de woordvoerder er al een beetje op terug  op 11juli 2011 toe hij zei filmen is niet toegestaan en even later daar vertelde filmen alleen op onze voorwaarden. Voor de deur van het hoofdbureau van politie.

Ze zorgen voor een hele negatieve reclame wat betreft het politie korps.enz enz En is het aan de politie om te bepalen wat gefilmt mag worden tijdens een aangifte. Het lijkt er op dat de politie partij is. Een aangifte  mag toch niet beinvloed worden door de politie.

De woorvoerder verzuimde opstraat waar hij de journalist en cameraman naar buiten had gejorist wel te vertellen hoe de procedure dan was om te kunnen filmen. Zeer zwak van een woordvoerder van politie. Hij wilde de personen geen inlichtingen geven blijkbaar.

Inmiddels is er een telefoon nummer en een adres gevonden waar je kontact kan opnemen voor opnames. Ervan uitgaande dat hij opnames gaat maken omdat de journalist nu een adres heeft gekregen is het dus nu nog even afwachten.

Journalist Kat hier onder kontact gegeven die opnames mogelijk maken op het politie bureau.

U vindt hier de door de politie Amsterdam-Amstelland uitgegeven persberichten. Voor persvragen of interviewverzoeken kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met de afdeling Pers- en externe voorlichting: 020 – 559 36 80,pers@amsterdam.politie.nl. Daar kunt u zich ook opgeven voor onze e-mail nieuwsservice. U krijgt dan een e-mail zodra er een persbericht is uitgegaan.

Word vervolgd

_________________________________________________________________-

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s