J.Kamerbeek: Een sitaat van Opstelten, een minister liegt niet !!

Opstelten in opspraak, volgens een juwelier liegt de minister Opstelten

Donderdag 28 juli 2011,

Nijmegen,

De juwelier J.Kamerbeek is geschokt teleurgesteld en vooral boos op de minister Opstelten van Veiligheid en Justitie. Namelijk de Nijmeegse juwelier vind dat er tot nu toe weinig werk van gemaakt is om de daders die zijn zaak hebben overvallen te arresteren.

Kamerbeek is meerdere malen slachtoffer geweest van overvallen door allochtonen. De laatste overval waarbij hij betrokken raakte in een gevecht met de overvaller, heeft hij daar blijvend letsel aan overgehouden namelijk een gedeeltelijke dwarslaesie.

Opstelten die een brief schreef aan J.Kamerbeek vertelde dat er hard gewerkt word en men alles doet om de daders te pakken. Kamerbeek was woest toen hij de brief had gelezen. Hij stuurde meteen een brief terug naar de minister van veiligheid en Justitie. Kamerbeek schreef aan Opstelten dat zins de overval, er nooit onderzoek naar de daders is geweest en dat hij vind dat Opstelten en de burgemeester met een verklaring komt die leugenachtig is. Kamerbeek vind dat hij om de tuin geleid word door de minister van Veiligheid en Justitie.

Minister Opstelten van Veiligheid? en Justitie onder de loep genomen

Een van de antwoorden van de minister van Veiligheid? en Justitie op kamer vragen van de SP aan de minister op 15 juni 2011

SP Vraag 4
Deelt u de mening dat maatschappelijke misstanden gemeld moeten worden en dat dit zeker ook geldt voor overtredingen door rechters? Welke bescherming biedt u aan de klokkenluider, de vrouw die destijds als griffier werkzaam was bij de betreffende rechtbank, gelet op de bedreigingen die in haar richting zijn geuit? Hoe gaat u er voor zorgen dat deze klokkenluider op geen enkele wijze schade ondervindt door het melden van deze gebeurtenissen?

Antwoord minister vraag 4

De minister van Veiligheid & Justitie acht het van groot belang dat maatschappelijke misstanden bij de bevoegde instanties worden gemeld.

Maar er zijn opnamen gemaakt een aantal maanden geleden van vragen die aan hem gesteld zijn tijdens een wandeling in Den-Haag  door een internet media journalist. Die de minister Opstelten vragen stelde over Demmink de ambtenaren baas bij ministerie van Justitie. De journalist klaagde over het feit dat het OM 4 aanklachten tegen genoemd ambtenaar in de prullenbak heeft gegooid. De minister reageerde afwijkend op deze vragen, en liet wel blijken dat hij met deze zaak zich niet wilde inlaten. Daarbij komt nog dat de minister ook geen  aanleiding zag om de journalist er op te wijzen hoe hij de juiste weg moet bewandelen. Om gehoor te krijgen over deze misstanden binnen het ministerie van Justitie. En om klachten door het OM serieus behandeld te krijgen. Onder⁄anderen de aanklacht tegen Demmink de baas van ministerie van Justitie. Het probleem is natuurlijk dat de hoogste ambtenaar de verdachte is. En daardoor de aanklachten tegen Demmink niet van de grond komen. Deze minister Van justitie & veiligheid heeft daarom niet voor vrouw van justitie gekozen maar voor de veiligheid van de verantwoordelijke ambtenaren en hun baas.

Minister I. Opstelten van Veiligheid en Justitie beweert dat ministers                                                                niet liegen.                                                                                                                                         

 Klik op   http://www.youtube.com/watchv=QjQ_fTk86ls&feature=player_embedded                                                                                                                              https://onrecht.wordpress.com/2011/06/21/vandaag-antwoord-van-sp-10-vragenlijst-antwoorden-minister-opstelten/

_______________________________________________________________

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s