De voormalige en nu deze nieuwe regering kweken die een voedingsbodem ?

 

Staan we aan de vooravond van Wakker Nederland? tot op heden ziet het er nog niet naar uit.

Is het niet zo dat de beleidsvoerder, de partijen in het algemeen ver buiten de maatschappij staan.

Want wat voor een visie hebben deze Nederlandse regeringen tot nu toe bewerktstelligd als we het hebben over het belang van Nederland en zijn burgers.

Weet u het?

Als we het bijvoorbeeld over de economie hebben waarom hebben ze landen als Griekenland Spanje Portugal Italië en landen in het voormalig Oostblok lid gemaakt van de EU.

Het zijn allemaal landen die in het verleden meerdere malen failliet zijn gegaan. Waarom worden de Nederlanders persoonlijk opgezadeld met schulden (waar ze niet verantwoordelijk voor zijn) maar die ze wel aan die landen moeten betalen.

Griekenland als voorbeeld het is nu al de zesde keer sinds de onafhankelijkheid van de Grieken in 1829 dat de Grieken failliet gaan. 

Van alle Europese landen spant Spanje de kroon. Dit land is sinds 1476 maar liefst dertien keer gefailleerd, gevolgd door Frankrijk met acht faillissementen. Wat staat ons nog te wachten met de overige zwakke landen lid van de EU.

Hoe lang duurt het nog dat de euro valt. Wat gaat dat betekenen voor de Nederlander zijn spaargeld, of ander vermogen?

 

Overigens is Nederland nog nooit failliet geweest tot op de dag van vandaag. Maar de vraag rijst voor hoe lang nog. Waarom slopen ze Nederland ?

Het rechtssysteem Is zoals blijkt verrot ik schreef daar in 1998 genoeg artikelen over hoe slecht het gesteld was en nu nog steeds is met de rechtsgang. En zie in het verleden en heden wat er allemaal gebeurd met burgers die onder/andere kapot gemaakt worden door de overheid van Nederland.

Duidelijkheid geeft de regering en zijn ambtenaren wel hoe men denkt over zijn burgers. Het lijkt er dan ook op dat men met minachting de burgers behandeld. 

De regering familie werkt hard voor zich zelf en metselt steeds dikkere muren om zich heen. Als burgers in nood om hulp roepen bij de politieke partijen krijgt men geen gehoor.

Wat voor nut hebben politieke partijen voor de bevolking als men op geen enkele wijze iets willen doen voor burgers die gehoord willen worden.

Op deze manier zetten ze zich zelf schaakmat.

En maken ze zich zelf een waardeloze politieke instantie voor de burgers. Hoe lang zal het duren dat de burger persoonlijk het gevoel krijgen dat ze besodemieterd worden en dat men dan echt verzet gaat bieden, tegen deze overheids en ambtenaren familie.

http://translate.google.nl/translate?hl=nl&langpair=en|nl&u=http://www.justiceforkevinsweeney.com/index_Disaster.htm

________________________________________________________________________________________

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s