Schade en Smartengeld moet veranderd worden in (Invaliditeit) schade uitkering en erkenning

 Invaliditeit schade uitkering en erkenning

 

De verzekeringsmaatschappij beoordeeld de volgende onderwerpen. Namelijk het vaststellen van de immateriële en materiële schade van het slachtofferDe beoordelingspunten van het smartegeld zijn 

1.De ernst van de gevolgen: 2.De duur ervan: 3.Eventuele invaliditeit: 4.Het aantal operaties/behandelingen – 5.Verlies van werk 
kritisch op de beoordelings punten van de verzekering 

Waarom 

Een individu van deze maatschappij die een baan en een goede kwaliteit van leven heeft tot het moment van het ongeval komt dan  plotseling ten einde, door een dader.  

De mentaliteit van overheid en van verzekeringmaatschappijen is dat ze het slachtoffer daardoor extra hard treffen.

Let wel WAO voor vele slachtoffers is geen optie meer. De enigste optie is afglijden naar het socialendienst niveau . U moet zich dan wel goed realiseren wat voor  verdere gevolgen dat heeft .

 

De ernst van de gevolgen

dit is een belangrijk vraag want de aansprakelijke partij zegt daar vaak van, er geen goed beeld van te hebben. Het word vaak niet goed onderzocht. Of men heeft te weinig kennis op dat gebied. Met deze vraag, stellen ze vaak de hoogte van het uit te keren bedrag vast. Ook bent je afhankelijk van de beoordeling van een specialist die eigenlijk vaak niet weet wat de medische klachten precies doen met het slachtoffer, en betekend dat als hij oordeelt over de klachten van de patiënt het vaak niet ten gunste komt van de beoordeling van je medische status. 

 

De duur ervan:

dat is eigenlijk een vraag die tegen je gebruikt word. Want als de klachten het zelfde blijven na verloop van jaren word de beoordeling van een lage uitkering steeds realistischer.

Eventuele invaliditeit:

 is niet relevant meer want dat hebben ze ontkracht omdat men stelt  geen goed beeld te hebben van de medische klachten.

Het aantal operaties/behandelingen –

 Verlies van werk :

een heel belangrijk onderwerp, waar men niet serieus op in gaat. Want het vastgestelde bedrag is inclusief een vergoeding voor verlies van werk. Stel dat je 25.000 euro ontvangt en je kan niet meer werken of geen volledige baan er op na houden voorop gesteld dat je nog aan het werk komt. Wat kan je doen met 25.000 euro.

Mensen je word besodemietert en het betekend gewoon dat je het putje in glijd want dat bedrag is alleen al niet genoeg om jou salaris door te betalen voor zolang het nodig is. Bovendien zal het betekenen dat het bedrag voor het leed wat je is overkomen, zal moeten worden gebruikt  voor het verlies van je baan je salaris dus, en dan wel voor een heel korte periode. En dat is dus het grote onrecht wat het slachtoffer overkomt door toedoen van de dader, en vervolgens door de beslissing van de UWV en de rechter en als laatste de verzekeringmaatschappij die veel te weinig geld uitkeert aan het slachtoffer. Dus wat nu smartengeld? In ieder geval geen smartengeld om het leed een beetje te verzachten. En nogmaals hou er ernstig rekening mee dat de beoordeling om in aanmerking te komen voor WAO over het algemeen dermate ongunstig zijn dat het bijna onmogelijk is om een WAO-uitkering te krijgen. Wat dan nog rest is de socialendienst. 

Beste mensen heeft u nog suggesties, ik wil het graag weten.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s