Burgers moeten meer watertarief betalen terwijl ambtenaren zich verrijken ha ha…

Het slangen nest van weerzinwekkende ambtenaren’

 Drinkwater onnodig duur door hoge winst waterbedrijven

Word er in de krant geschreven.

Nederlandse drinkwaterbedrijven mogen straks veel meer winst gaan maken dan gerechtvaardigd is. De tarieven die gebruikers voor water moeten betalen, zullen dan stijgen. 

De gemeente vertegenwoordigers corrupt laf en meedogenloos

 Binnen het waterleidingbedrijf van het zelfde laken een pak.

Het Amsterdamse gemeente waterleiding bedrijf

Toentertijd was het al een raadsel dat er überhaupt water uit de leidingen kwamen.

Men was meer bezig met hun zelf,- en het verzieken van de sfeer. Onderling mekaar een hak zetten. Reetlikken alom dat gebeurde met de regelmaat van de klok. Het was een soort van status als je kon laten zien aan een ander dat je zo goed als niet werkte. Men had ook zo een speciaal loopje waar je hen aan kon herkennen. Daar zij vele ambtenaren naar op zoek. Vandaar ook dat reetlikken.

Reet likken bij de baas!!

Ja wat mij betreft is het een vreemd slag mensen. Er werk van maken om de jaren die je nog moet gaan, met zo weinig mogelijk werk te hoeven in te vullen.

Nou geweldig hoor. Dat zijn dan nog vaak de simpele baasjes met aanhang. Maar je heb ook een soort van ambtenarenvolk dat werk bij personeelszaken en directie dat is een ander slag machtsmisbruikers dat zijn de ergste en meest corrupte van allemaal.

Geld werd vaak verkwanseld, het hoofd P&O  H. De Jong toentertijd belde geregeld naar familie in Amerika op kosten van de burger. En dat waren flinke rekeningen. Kocht hele dure fietsen voor haar zelf op kosten van de belastingbetaler, gaf haarzelf en andere gelijkgestemden opslag een loongroepje hoger zeg maar zo nu en dan. En bovendien was ze zeer vals. Een grote fantast en een leugenaar een ambtenaar zonder geweten, en het voor haar een spel was en vermaak,- om mensen te beschadigen en kapot te maken. En daar waren er nog veel meer van, het was een hechte  kliek bij elkaar, waar zij ook deel vanuit maakte.

En dat zijn nog de kleine dingen die ik op noem. Geld wat ze zich zelf toe eigende.

Waterleidingbedrijf Amsterdam

Proces kosten die de gemeenschap moet betalen veroorzaakt door een valse kliek griminelen ambtenaren. En geen een wethouder die ooit heeft ingegrepen 

Gemiddeld een miljoen aan diverse kosten, o/a advocaat kosten dat moest de directie de “verantwoordelijken“ jaarlijks betalen aan juridische bijstand van wegen conflicten met mede ambtenaren, die men kapot wilden maken. Ook met burgers waar ze weerstand van kregen waren ze jaarlijks kapitalen voor kwijt, geld dat van de gemeenschap  is en onnodig werd misbruikt. Kapitaal vernietiging is het.

 

Geld dat word vernietigd van wegen machtsmisbruik. Geld genoeg daar.

Snoep reisjes naar Azië  Afrika

Wethouders die regelmatig naar het buitenland gingen met ambtenaren van de gemeente waterleidingen. En toen had je andere waterleidingstarieven. Het kon gewoon allemaal. Geld in overvloed. Net als water.

Het waterleiding bedrijf wat ook als melkkoe gebruikt werd om andere gemeente instellingen finaciel te steunen. Ja men kon daar een potje breken. Het stadhuis gaf hun allemacht die men nodig had op allerlei vlak. Tenslotte is het een van de meest rendabele gemeente instelling en die moet je te vriend houden.

Nu op dit moment staat er in de krant dat de waterbedrijven hun prijzen in de toekomst moeten verhogen. Dat is helemaal nergens voor nodig, bovendien regenwater is er genoeg gevallen dit jaar. Als men een verhoging gaat in zetten is het gewoon een verkapte belasting aanslag, en niet anders.

Bovendien is er altijd gesproken dat water ten allertijden betaalbaar moet zijn en blijven en dat je als burgers recht op water hebt. Maar met verhogingen van het water tarief wat ze willen invoeren zal niet iedereen meer water uit de kraan gaan krijgen in de toekomst vrees ik.

_________________________________________________________________

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s