De gouden koets heeft behoefte om het museum in te gaan

Gouden Eeuw illustratie toont slaven van de voormalige koloniën van Nederland


Gouden koets museum in?

 

Het lijkt er op dat na een verschrikkelijk mislukt incident een aanslag op de Goudenkoets wel te verstaand met een ernstig bedreigend wapen een waxine projectiel het beter is als de koets voor eeuwig gestald gaat worden in scheepvaart museum te Amsterdam.

Want er zijn blijkbaar burgers die hun gevoelens willen uiten op deze histories beschilderde Goudeneeuwkoets. De ene persoon doet dat misschien om de illustratie op de koets zelf, waar slaven opstaan en hem aan iets herrindert in de persoolijke sfeer. Een ander persoon heeft weer andere argumenten om de Goudenkoets iets aan te doen. Het is gebleken dat je door het koninklijk huis en de overheid daar zeer zwaar voor gestraft word. Men probeert de alweer lang geleden gearresteerde waxine terrorist zelfs kierewiet te verklaren.

Zolang die agressie opwekkende gouden en histories beschilderde koets nog steeds deelneemt aan het verkeer in Nederland u bent dus gewaarschuwd. Blijf er heel ver vanuit de buurt. Want als u neigingen krijgt om bijvoorbeeld een kussen tegen de koets te gooien riskeert u een enorme vernederingen en een lange gevangenisstraf. De gevolgen in de toekomst zijn niet te overzien voor de dader. Opgepast dus kussen gevechten thuis AUB.

lees meer: http://www.nrc.nl/nieuws/2011/09/16/koningin-beatrix-moet-slavenillustratie-van-gouden-koets-halen/

_________________________________________________________________

Advertenties

Een gedachte over “De gouden koets heeft behoefte om het museum in te gaan

  1. Ja goed idee,
    Ik vind het in deze tijden beter dan de koningin zich in een bescheiden autootje op Prinsjesdag laat vervoeren. Waarom niet een oud Dafje? Is ook “echt Hollands” en is iets meer gepast in tijden van grote bezuinigingen. beter zou m.i. zijn dat de koninging gewoon thuisblijft en de troonrede laat voorlezen door de schrijvers van dit stuk.

    Caroline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s