O.D.B.ned: Rechter Udo de Haes kan het zich niet herrinderen.

Viese president Regter mr. Joris Udo de Haes lijd aan geselecteerd geheugen verlies.

Heeft deze figuur een paar klappen tegen het hoofd nodig om het zich weer te herrinderen?

Een viese Regter die wederom liegt.

 De Chipshol zaak versus crime overheid

De Familie Poot verwikkeld in een jarenlange juridische strijd tegen de overheid 

De  werkzaamheden het werk van een rechter, daar zou je van denken dat deze “mensen“hun hersenen goed getraind zijn om te onthouden. Kan je niet goed onthouden dan ben je niet capabel om dergelijke functies uit te voeren. Want je moet als rechter beslissingen nemen die een enorm impact hebben op mensen.

Nu zijn er op verzoek van Chipshol 6 personen in dienst van de staat,- ondervraagd door de advocaten van Chipshol. Personen die beschermd worden door de overheid zelf. De overheid die deze mensen een opdracht hebben gegeven, ten nadele van het bedrijf Chipshol. Dan kan je verwachten dat men op een hele flauwe kinderachtige en ongeloofwaardige manier antwoorden geeft, zoals ik kan het mij niet meer voor de geest halen. Door deze simpele tactiek toe te passen blijft de doofpot nog steeds dicht.

De vraag is of Chipshol de juiste weg de goede tactiek toepast. Op de eerlijke wijze die Chipshol is aangegaan schieten ze voor als nog niets mee op. Deze mensen met acute geheugenverlies zouden stevig aan de tand gevoelt moeten worden, om het geheugen weer te doen op frissen. Dan neemt de zaak wel een hele andere wending.

Als je de zaak nu eens zou omdraaien dus niet de overheid als misdadigers ondervragen maar burgers. Dan weet u dat ondervragers van de overheid heel anders te werk gaan dan dit vrijblijvende vragen uurtje van de advocaten die Chipshol vertegenwoordigen.

Afgelopen 26, 27 en 28 september heeft Chipshol 2 griffiers, 3 rechters en de secretaris-generaal van Justitie Demmink mogen verhoren.

Zelfs van de 2 griffiers, die de landsadvocaat van tevoren bijna een uur voorgelicht had. Men had dan mogen verwachten dat de vrouwelijk griffiers duidelijkheid zouden verschaffen over de plotselinge vervanging van alle 3 rechters in onze schadeclaim tegen Schiphol. Echter het was vrijwel altijd “ik kan het mij niet herinneren”. Rechter Udo de Haes was geraffineerder. Details uit het jaar 2007 wist hij zich exact te herinneren. Echter over het belangrijkste onderdeel, zijn mededeling tegen een advocate “dat hij hoopte dat zij niet voor de familie Poot zou optreden” wist hij heel zeker dat hij zich niets herinneren kon, terwijl ik daarover destijds meteen een advertentie heb geplaatst en een klacht heb ingediend. Lees meer over foute rechters in Trouw van vandaag “Het selectieve geheugenverlies van rechter Udo de Haes” en op http://www.schipholwanbeleid.nl

Viese president Regter mr. Joris Udo de Haes lijd aan geselecteerd geheugen verlies.

Dat is toch wel heel vreemd namelijk,- dat  hij  het zich kan herrinderen  zijn mededeling tegen een advocate “dat hij hoopte dat zij niet voor de familie Poot zou optreden…..  hij zich dat  niet meer kan herrinderen zo iets gezegd te hebben. Snapt u het nog?

_________________ONRECHTDATABANKBUREAU.NED ________________

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.