De EU word een geld verstrekker voor arme landen

 

De EU zijn doelstellingen zijn verloren gegaan in plaats daarvan is het een grootbank geworden samen met de rijke private banken.

Snapt u het nog ?

De doelstelling een groot economisch welvarend Europa te maken is zo goed als verloren te beschouwen.

Inplaats daarvan nu een knoflookcrisis

Als we het bijvoorbeeld over de Europese economie hebben waarom hebben ze landen als Griekenland Spanje Portugal Italië en landen in het voormalig Oostblok lid gemaakt van de eurozone van de EU.

Het zijn allemaal landen die in het verleden meerdere malen failliet zijn gegaan. Waarom worden de Nederlanders en onze naaste buurlanden persoonlijk opgezadeld met schulden (waar ze niet verantwoordelijk voor zijn) maar die ze wel aan die landen moeten betalen. Is dit de juiste weg die de EU bewandeld om zwakke landen met astronomische schulden zonder te verklaren waar dat door is ontstaan, en steeds maar meer geld blijkt nodig te hebben, te blijven steunen met de euro. Het lijkt of het geld dat word gegeven aan Griekenland of dat in nood tempo steeds maar verdamp.

Een vraag zou kunnen luiden waarom en waardoor heeft Griekenland zo een enorme schuld.

En waarom en waardoor verdampen de vele miljarden die al betaald zijn steeds maar weer. 

Waar is dat geld gebleven. En waarom zijn deze miljarden zinloos gebleken.  

Men verwacht nu dat Griekenland meer dan 400 miljard nog nodig heeft, Maar de vraag is waarom. Die vorige miljarden zijn verloren gegaan zoals het lijkt. Wat gaat er met die 400 miljard gebeuren gaan die ook verloren dan? Griekenland als voorbeeld genomen. Het is nu al de zesde keer sinds de onafhankelijkheid van de Grieken in 1829 dat de Grieken failliet gaan.

Van alle Europese landen spant Spanje de kroon. Dit land is sinds 1476 maar liefst dertien keer gefailleerd, gevolgd door Frankrijk  met acht faillissementen. Wat staat ons nog te wachten met de overige zwakke landen lid van de EU. Want op de nomonatie staan Spanje Portugal Italië Wie volgt …Fr?  

Hoe lang duurt het nog dat de euro valt. Wat gaat dat betekenen voor de Nederlanders zijn spaargeld, of ander vermogen?

Wat niet te begrijpen is waarom de staatsschuld van het failliete Grieken land nu zo enorm groot is. De voorgaande faillissementen waren die toen ook zo groot van omvang? toen men nog niet lid van de EU was. Hoeveel miljard euro heeft men over voor een land dat altijd blijft sukkelen? en failliet blijft gaan.

Hoeveel miljard euro wil EU betalen aan Italië en de andere toekomstige failliete landen.

Nee men kan op deze wijze niet meer van een EU organisatie spreken maar meer van een soort bank van lening voor kansloze landen. Een bank dat zelf mogelijk daar door afstevent op een faillissement. Maar als het zo ver komt wat dan. Wat zijn de consequenties, zijn die dan nog te overzien voor de nu nog rijke Europese landen.

__________________ONRECHTDATABANKBUREAU.NED ________________


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s