Nederlanders worden er niet koud of warm van

Wat zal het gaan worden in de toekomst een Bailout van de Eurozone

De economische teloorgang in de wereld en met name in de eigen regio Europa daar maakt men zich voor als nog niet echt ongerust over. De kleine Occupy-demonstraties die onlangs hebben plaats gevonden geven dat beeld weer. Dat de Nederlanders het meeste geld per persoon betalen aan de landen met schulden blijken ze niet warm of koud van te worden. 

Het Nederlandse politieke systeem heeft de laatste 50 jaar daar dan ook wel aangewerkt en met resultaat.In de jaren 60 en nog in een latere periode, zijn er nog wel eens acties van ontevreden burger geweest maar daarna hield het wel op. 

Maar nu zijn de problemen enorm, problemen die alleen nog maar groter kunnen worden als men niet voor de juiste oplossingen kies. De vraag luid hebben we leiders die in het belang van Europa de juiste beslissingen kunnen nemen. Er zijn nu al zeer ernstige financiële problemen ontstaan door slechts 1 slechte leerling van de klas. Deze landen met onverant-woordelijk gedrag kunnen Europa ten gronden brengen als men niet juist ingrijpt op korte termijn.

Premier Rutte heeft namelijk nu openbaar verklaart waarom een land als Griekenland zo in de problemen is gekomen. Hij zegt tijdens dit weekend, dat de financiële crisis in de eurozone voortkomt uit het feit dat de begrotingsregels voor eurolanden niet worden nageleefd.

Dit is toch wel een zeer ernstige zaak, wat hij nu bevestigd. Dat probleem landen een bedreiging voor het voortbestaan van de EU is zou best wel eens realiteit kunnen worden. Blijkt het dan toch dat door te veel cultuur verschillen  de EU zijn voortbestaan hier mee op de tocht heeft gezet. 

Ik heb het al eerder aangegeven landen als Griekenland en meerdere dubieuze landen waarom worden die toegelaten in de eurozone en de EU. Het was een nobel streven maar het lijkt gedoemd te mislukken.

Een overheid die zo onverantwoordelijk omgaat met het landsbelang zorgt er voor dat ook vele burgers zich daar na gedragen.

De geld crisis in eigen land is een mentaliteits- kwestie door corruptie en diefstal belasting ontduiking noem maar op. 

Deze risico landen en met name nu het grote probleem land Griekenland wat hebben ze met die 400 miljard gedaan die ze mogelijk nu nodig hebben om zaken op orde te krijgen. Wat is nu nog de rede om deze landen in de EU te houden. Ik zou zeggen probeer de aankomende jaren zoveel mogelijk geld terug te halen en verbreek dan later op het juiste moment de verbintenis.

__________________ONRECHTDATABANKBUREAU.NED ________________

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s