En rechters zijn ook maar mensen

Er is in het verleden door mensen in Nederland een wet boek samengesteld.

Een boek die regels stelt aan de maatschappij. En daarom een boek van wetten die toegepast moeten worden door rechters. Mensen die de fout ingaan bedrijven en wat al niet meer worden dan beoordeeld via dat bedachte regel wetboek door rechters die daar voor geleerd hebben, en om dan feitelijk ook deze bedachte wetten toe te passen. Aan de hand van bewijzen.

Maar zeer ernstig genoeg is willekeur en wat al niet meer wat een rechter gebruikt in zijn uitspraak.  En helaas worden  zaken vaak niet beslist op en door feiten.

 Juiste uitspraken!!

Maar gebeurd dat ook !!worden zaken goed bestudeerd om een eerlijk oordeel te vellen betreffende een aangespannen zaak? En worden de feiten dan gebruikt om een beslissing te nemen.

Als ervaring deskundige kan ik concluderen dat uitspraken door rechters vaak kant nog wal raken. Rechters nemen een jaar de tijd om zich over een zaak te buigen maar word dat dan ook gedaan, gelet op de vele duistere en omstreden uitspraken mag je concluderen dat er nauwelijks aandacht aan zaken besteed worden om rechtvaardige beslissingen te nemen die o zo belangrijk zijn voor mensen. Het nemen van beslissingen door rechters is complexer dan we weten of doen vermoeden.

Rechter benadelen burgers ten goede van bedrijven of invloedrijke mensen ambtenaren bijvoorbeeld. Ook als ze er zelf beter van kunnen worden zullen ze partijen waar ze prive contact mee hebben bevoordelen. Het gaat steeds grotere vormen aannemen in Nederland. Maar de beerput gaat langzaam maar zeker open door verschillende actuele bronnen die hard werken aan het openbare van corruptie zaken van onrechtmatig handelen van bijvoorbeeld rechters.

Het kontakt tussen rechters, de top van de rechtbank en de overheid is al heel lang de duistere en zo fouten weg in geslagen. Wat betekend dat de fundamenten van de rechtspraak in Nederland zich nog net? staande kunnen houden.  De rechtbank handelt in opdracht van de staat, om burgers of bedrijven die frictie geven tegen de Nederlandse overheid om wat voor een redenen dan ook een halt toe te roepen. En men schuw geen enkel middel om burgers of bedrijven kapot te maken.

Chipshol 

Op dit moment staat in de schijnwerpers de familie Poot die een van de langlopende rechtzaken in de Nederlandse geschiedenis voert. Ik zou u willen vragen leest u AUB deze berichten en denk u eens na over het mogelijke feit dat u misschien  het volgende slachtoffer van deze NED staat kan worden.

Kalbfleisch moest van wegen betrokkenheid tegen de Chipshol zaak vertrekken

Kalbfleisch

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s