letselschade bureau gebakken lucht advertentie of niet?

Schikken of een rechtzaak?

Een gedeelte van een advertentie van  een onafhankelijke organisatie die letselschade zaken behandeld.
Die de belangen behartigt van letselschadeslachtoffers.

O.D.B.NED

O.D.B. NED gaat hier een reactie op geven. 

1. Men zegt (het letselschade bureau) dat men de cliënt (slachtoffer) helpt bij het claimen van letselschade ten gevolge van onder meer verkeers- en arbeidsongevallen en zorgt voor deskundige juridische hulp.

O.D.B. NED 

Het spel wat er gespeeld word met de cliënt.

Verzekeringsbedrijven die aansprakelijkheid erkennen, maar minimale bedragen betalen.

Letselschade bedrijven, advocaten weten  precies hoe het spel gespeeld wordt en doen er zelf ook aan mee.

Verzekeringsbedrijven houden hun geld opzak.

letselschade bedrijven, kantoren advocaten worden met het bijstaan van de cliënten er alsmaar rijker van.

Maar hoe zit het met de cliënt het slachtoffer?

Ik zal deze advertentie een gedeelte daarvan eens beoordelen en geef mijn,

commentaar om te beginnen  op 2.

Schade uitkeringen zijn vast gestelde bedragen met soms uitzonderingen.      Dus de maximale haalbare schadeloosstelling is niets anders dan de bepaalde uitkering.

Een actuarieel bureau voor schadeberekeningen lijkt zeer professioneel maar geeft geen enkele garantie van het te claimen bedrag. Namelijk bij de afwikkeling van de zaak  is er maar een die bepaald wat er betaald gaat worden en dat is de verzekeringsmaatschappij die  het slachtoffer moet gaan betalen.

En daar kan een letselschade bureau niets tegen inbrengen.  Wat men voor een (machtsmiddel) heeft is dat je de onderhandelingen staakt en er een rechtszaak van maakt. Dat is de volgende optie die een letselschadebureau de client zal voorleggen als men er niet uitkomt met een verzekering.

Via het gerecht een rechtvaardige uitspraak over het uit te keren bedrag.

Als u dat verwacht wel vergeet het maar, de rechter zal in de meeste gevallen niet anders beslissen dan de verzekeringsmaatschappijen.

(Het letselschade bureau zegt)

2. Men treedt uitsluitend voor u op en zorgt voor een maximaal haalbare schadeloosstelling. Hiertoe beschikt Men over een landelijk netwerk van gespecialiseerde advocaten, juristen, medisch adviseurs en een actuarieel bureau voor schadeberekeningen.

3. Door gebruik te maken van dit leselschade bureau en haar professionals bent u in staat op gelijkwaardige wijze te onderhandelen met of te procederen tegen ervaren schaderegelaars van verzekerings maatschappijen die vaak proberen om u akkoord te laten gaan met een veel te lage schadevergoeding.

Commentaar op 4,

Dit betekend dat het om een laag uitkering bedrag gaat en dat het letselschade bureau niet het onderste uit de kan gehaald heeft.

(Het letselschade bureau zegt)

4. Hoe zit het met de kosten?
Wanneer de aansprakelijkheid in uw zaak reeds door de tegenpartij is erkend en er verder weinig complicaties zijn, dan kost het u meestal niets! Want naast de materiële en immateriële schade dienen ook de kosten van juridische bijstand (ook wel buitengerechtelijke kosten genoemd) door de verzekeraar te worden vergoed omdat deze kosten ook aangemerkt worden als schade.

Commentaar op 5

Zolang de kosten laag zijn en de verzekering maatschappij daar tevreden mee is, en de cliënt en zijn schadeclaim adviseur akkoord zijn gegaan.

(Het letselschade bureau zegt)

5. Wel dienen deze kosten in redelijke verhouding te staan tot de schadeomvang. In de ideale situatie vergoedt de verzekeraar van de tegenpartij dus zowel alle door u geleden en nog te lijden schade als de kosten van juridische bijstand.
Bij veel letselschadezaken is de situatie echter gecompliceerder.

Commentaar op 6

Ook bij letselschade zaken die door de verzekeringsmaatschappij de aansprakelijkheid erkent zijn, worden ook tijdens de onderhandelingen medische causaliteit betwist om zo de einduitkering te doen verminderen. Ook als men niet tot een overeenkomst komt. En het een rechtszaak word zullen ze de medische causaliteit betwisten en terugvoeren op reeds bestaande klachten.

Rechters gaan dat gebruiken en dat is een voordeel voor de verzekeringsbedrijven die moeten uitkeren.

Bij letselschade zaken die door de verzekeringsmaatschappij de aansprakelijkheid erkent zijn,

gaat men er alles aandoen om het letsel probleem te bagetaliseren en dan uiteindelijk wil men schikken en dat betekend dat de cliënt zwaar benadeelt word. En dat is het systeem wat de verzekeringen advocaten en de rechtbank hanteren.

(Het letselschade bureau zegt)

6.De verzekeraar  van de tegenpartij weigert de aansprakelijkheid te erkennen. De medische causaliteit wordt betwist en teruggevoerd op reeds bestaande
klachten. Er is onduidelijkheid over de ongevaltoedracht waardoor een getuigenverhoor noodzakelijk is. De wederpartij erkent slechts gedeeltelijk de aansprakelijkheid (gedeelde schuld). Er dient bijvoorbeeld te worden geprocedeerd.

7.Vaak brengt dit hoge juridische kosten met zich mee die niet (geheel) door de verzekeraar van de tegenpartij worden vergoed. In zo’n geval biedt het letselschade bureau u de mogelijkheid een ‘no cure-no pay’ overeenkomst te
sluiten als de aard en omvang van de zaak dit rechtvaardigen. U weet dan van tevoren waar u aan toe bent. Informeer dus altijd naar uw mogelijkheden en de voorwaarden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.