OM meld ‘Pedoclub bedreiging voor kinderen’

Nederland een land met vele zwarte bladzijden. Zwarte pagina die van het verleden en heden inzicht geven waar het om gaat. Die tot op heden niet verandert zijn van kleur.

Omstreden tijdens de 2de wereld oorlog hulp geboden op vele fronten aan nazi Duitsland de SS.

Om maar eens wat te noemen de Koningin en familie namen de benen. De overheid verleende hun medewerking aan de nazi’s. Ook de politie en rechtbanken dus ook rechters. U weet het inmiddels ook de NS heeft mee gewerkt met transporten naar de doden kampen. Aannemers hebben veel geld verdient om bijv. bunkers te bouwen. Ter verdediging tegen de geallieerden.

De voormalige Postbank is ook betrokken geweest met fouten zaken ook de gemeente Adam en vele andere gemeentes die fout waren.  Het is een enorme lijst. Deze zaken zijn nauwelijks besproken dus ook niet toe gegeven.

Daarom is het zo fake dat er  niet echt bij stil gestaan word hoe fout Nederland was tijdens de 2de wereld oorlog, tijdens de doden herdenking op de Dam in Amsterdam. Het word toch eens tijd om met zijn allen de ogen open te doen. En zover het mogelijk is schoon schip te maken. Maar dat zal na alle waarschijnlijkheid niet gebeuren. Ondank het al zolang geleden is.

Typisch  Nederlands dat ze veel praten over de misdaden die  nazi Duitsland op hun geweten hebben om zo hun eigen misdaden niet te hoeven onhullen.

Nu vele jaren later

De secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie Joris Demmink

Seksuele contacten jonge mannen of misschien wel pubers?

Joris Demmink een diplomaten status of misschien nog veel meer dan dat.

Onschendbaar?

Ondanks Joris Demmink in het verleden toegegeven heeft niet te vragen naar een sex kontakt zijn leeftijd die hij heeft gescoord. Word er niets ondernomen door Joris Demmink zijn OM om een onderzoek in te stellen naar Joris Dermmink zijn omstreden sexleven.

Deze taktiek voeren ze nog steeds uit. Vooral praten over andere zaken zodat hun eigen fouten zaken daardoor niet in de schijnwerpers komen.

Neem nu het OM. Hun hoogste baas Joris Demmink word al jaren lang beschuldigd van pedofilie. Mensen die zeggen slachtoffer te zijn van Demmink worden niet serieus genomen. Burgers in het land vragen al jaren om een onderzoek, maar het OM van Joris Demmink weigert dat te doen.

Ondanks een onderzoek journalist aan deze zaak gewerkt heeft en veel info heeft over de prive activiteiten van Demmink zijn sexleven. Is dit ook weer zo een bericht om een heel groot probleem binnen de overheid te laten voor wat het is.

Vandaag meld het OM het volgende

‘Pedoclub bedreiging voor kinderen’

Pedofielenvereniging Martijn vormt een directe bedreiging voor kinderen door seks met kinderen te promoten. Dat stelde het Openbaar Ministerie woensdag in de zaak voor de rechtbank in Assen, waarin wordt geprobeerd de vereniging te ontbinden en te verbieden.

 

De werkzaamheden van de club zouden inbreuk maken op de rechten en belangen van het kind. Het gedachtegoed en de werkzaamheden zijn volgens het Openbaar Ministerie in strijd met de openbare orde en de goede zeden. “Daarom moet in dit concrete geval de vrijheid van vereniging minder zwaar wegen en worden ingeperkt.”

Het OM wijst erop dat de overheid volgens internationale afspraken is verplicht kinderen te beschermen tegen seksueel handelen door volwassenen. Door de in 1982 opgerichte club te verbieden zou de overheid aan die verplichting tegemoetkomen.

De vereniging vindt dat seks tussen volwassenen en kinderen op vrijwillige basis moet worden toegestaan. Het OM heeft het Wetenschappelijk Onderzoeks- en Documentatiecentrum onderzoek laten doen en concludeert dat kindermisbruik ‘enorm schadelijk’ is. Slachtoffers van pedofilie kampen veel vaker met medische, psychische en seksuele problemen. Ook zijn ze vaker suïcidaal en verminken ze zichzelf vaker.

Bron: Novum O.D.B.NED

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s