Verzekeringen dumpen 1

“Verzekeringen wat is het nut daarvan wat is het voordeel“.

Miljarden branche

maar niet ten goede van de cliënten 

Verzekeringen afsluiten. Het ongeluk zit in een klein hoekje, dat werd vroeger dan ook opgemerkt aanleiding om je bewust te maken dat verzekeren zo zijn nut heeft. Niet verzekeren en voor de kosten opdraaien is niet wenselijk. Het betalen van aansprakelijkheid of wat dan ook plundert je bankspaarrekening.

Nee verzekeringen zorgen voor je en je hoeft niet ongerust te zijn alles word betaald. 

Maar dat laatste is niet helemaal waar, Ik weet nog goed dat zo een verzekeringsmannetje wel eens op bezoek kwam en een blik werpte op de  bestaande polissen. Een polis zo werd gesteld bij afsluiting daarvan, dat alles inboedel noem het maar op volledig gedekt was.

Bij brand bij diefstal noem het maar op. Nee vertelde het verzekeringsmannetje u bent onderverzekerd mevrouw meneer het is beter en ik raad het u aan meer premie te gaan betalen. Ja en wat doe je dan als verzekerde  je gaat dat zonder weerwoord doen.

Dan komt er een tijd dat iemand aanspraak op de verzekering moet gaan maken bijvoorbeeld omdat er brand is geweest bij iemand thuis. Ja dan komt weer een verzekeringsmannetje kijken en gaat bepalen wat het uit te keren bedrag moet zijn. Als de verzekerde hoort wat hij uitgekeerd krijgt schrikt hij van het lage bedrag. Ja zegt het verzekeringsmannetje u inboedel was alweer wat jaartjes oud zodoende.

Wat is het nut van verzekeringen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s