Kamerlid André Elissen luid de klok iedereen woedend!!

Kamerlid André Elissen

PVV-Kamerlid André Elissen heeft zich de woede van collega’s van andere partijen en van minister Liesbeth Spies (Binnenlandse Zaken) op de hals gehaald door zijn opmerkingen in het dagblad Sp!ts over het declaratiegedrag van ambtenaren. 

Kamerlid André Elissen spreek over het gedrag van ambtenaren en dan heeft hij het nog maar alleen over het declaratie gedrag van “ambtenaren“. Maar stel nu eens dat hij meer vuile was naar buiten gooit. Zal deze minister dan ook woedend reageren.

Blijkbaar denk deze minister veel te weten over de ambtenarij. Misschien kent ze dat wereldje goed  dan is ze mede verantwoordelijk en schuldig want er lopen daar nogal wat kakkerlakken rond in dat duistere ambtenaren wereldje die de buitenwacht aanvallen.

Mensen kapot maken stelen, en corrupt zijn, noem het maar op. Of het is een minister die nogal naïef is. Maar voorlopig is 1 ambtenaar die via een zogenaamde declaratie zich geld toe eigent van de gemeenschap er een te veel.  En daarom is het ook goed dat een Kamerlid dit meld daar moet je niet boos over worden daar moet je iets mee doen.

Er boos over worden is een vreemde reactie mevrouw Liesbeth Spies. Het blijkt dat er weinig is verandert in de manier van denken. Klokkenluiders opgepast deze Liesbeth Spies van Binnenlandse Zaken is niet te vertrouwen als het om opmerkingen gaat over foute ambtenaren. Dus denk 2 keer na als u iets te melden heeft over de overheid,want voor je het weet trekken ze je kop eraf.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s