J.Poot: Secretaris-generaal Joris Demmink, misbruikt zijn positie…

Auteur J.Poot

 Secretaris-generaal Joris Demmink

LS,

In 2010 heb ik het boek en de website De Demmink Doofpot uitgebracht, nadat ik had ontdekt welk huiveringwekkend schandaal zich afspeelde (en nog steeds afspeelt) aan de top van Justitie in Nederland.

De allerhoogste ambtenaar op het Ministerie van Justitie, secretaris-generaal Joris Demmink, werd in die functie benoemd in 2002 hoewel er al jarenlang verdenkingen tegen hem bestonden wegens kindermisbruik en pedofiele praktijken. Tot op de dag van vandaag is Demmink in functie en kan hij zijn positie misbruiken om aan vervolging te ontkomen.

Met De Demmink Doofpot heb ik tienduizenden mensen van de gruwelijke feiten op de hoogte gesteld. Toch heeft niemand in de Nederlandse politiek en journalistiek de zaak serieus willen onderzoeken. Laat staan dat Demmink voor de rechter gebracht is. Kennelijk reikt de hand van Demmink zo ver, dat niemand het aandurft hem aan te pakken.

Inmiddels wordt niet alleen Demmink, maar iedereen die voor de Doofpot verantwoordelijk is de grond erg heet onder de voeten. Want in het buitenland wordt ons land nu openlijk aan de schandpaal genageld wegens de ongehoorde Demmink-affaire. Inmiddels is er een Amerikaanse website. Lees meer over Demmink affaire in het volgende bericht.

Reageer op dit bericht…….

Lees : http://www.sharedhope.org/

 

Advertenties

Een gedachte over “J.Poot: Secretaris-generaal Joris Demmink, misbruikt zijn positie…

  1. Kunt U dat met bewijzen staven, dat dat in het buitenland in het nieuws is? Ik zou die links er graag bij zien? Ook bewonder ik U niet aflatende gevoel voor rechtvaardigheid. Ga zo door.

    Gr Change Saye EU counselor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s