Infantiele uitspraak over criminele rechters over eis werkstraffen oud-rechters

Is dit nu een rechtvaardige eis van het OM voor de ex rechters.

Is dit een grap misschien? een smakeloze grap.

Soort gelijk crimineel gedrag waar het om miljarden gemoeit gaat zal in bijvoorbeeld de USA bestraft worden met waarschijnlijk 40 jaren cel. Gelet op de zaak Madoff. Madoff  werd  veroordeeld tot 150 jaar gevangenisstraf.

Het OM eiste een maximale straf!!!!!… ja lees het maar even overnieuw een maximale straf van twee honderd veertig uren. Het gaat om een werkstraf. En om voorwaardelijke celstraffen voor de criminele EX RECHTER  Westenberg vier maanden. En zijn kameraad EX RECHTER Kalbfleisch steun en toeverlaat    2 maanden.

Het OM heeft de zaak waar het om gaat ontkracht, waar het werkelijk omgaat is oplichting door deze twee rechters. De familie Poot is daardoor ernstig benadeelt heeft een strop van enkele miljarden op gelopen. Het OM verdraait de boel zo ernstig dat de misdaden verdoezeld worden. Nu worden ze, de rechters veroordeeld omdat zij onder ede zouden hebben gelogen.

Neemt niet weg dat als rechters partijdig zijn en ook nog eens onder ede liegen dit een ernstige misdaad is. Maar tot ieder zijn verbazing komt het OM met een eis die meer bestemt is voor een kleine minder jarige crimineel. Dit is een eis die helemaal niets te maken heeft waar het al die jaren om gaat. Op deze manier word het recht verkracht door de overheid. En recht zoekende burgers via het bewustzijn medogeloos mishandeld.

Door de beslissing van de rechtbank in het verleden de beslissing dus van rechter Westenberg. En het samenzweren van 1 ex rechter en rechter Westenberg zijn de rechtzoekende in het recht, Familie Poot vechten voor een juiste rechtelijke uitspraak. Ook nog eens voor een enorm vermogen bestolen door deze ex rechter Kalbfleisch en rechter Westenberg.

Ex Rechter Westenberg spreekt over de zaak die hij in het verleden behandelde.

NB. Terwijl Westenberg zich in een telefoontap erop beroemt: “Kijk, nu hebben ze een slordige € 50 – € 70 miljoen in de knip zitten. Anders zou dat waarschijnlijk in de € 1,5 tot € 2 miljard zijn geweest.”

Dit allemaal deze eis is een nederlaag voor de rechtsgang een absolute doodslag voor de rechtsgang, het recht, en wat nu bewaarheid word de Nederlandse rechtstaat. De overheid heeft lak aan de burgers. Sterker nog men neemt de moeite niet eens om de schijn van het corrupt handelen toe te dekken.

De dirty show Staat der Nederlanden

Deze ex rechters krijgen zeker wel hun bonus uitbetaald als de 240 uren zijn verstreken…. Hoeveel euros krijgen deze 2 lieden uitbetaald voor hun”werk?”

Een beslissing dat zal het worden, maar je kan natuurlijk niet spreken over het geschieden van het recht. En van een eerlijke rechtelijke beslissing. En het recht gaat dus niet zegenvieren. Want dat laat de zaak niet toe. Hoe lang de rechtzoekende dan ook gestreden heeft. Het gaat tenslotte om die 1,5 tot € 2 miljard euro. Daar is het de Staat allemaal om te doen.

Laten we beginnen bij het  OM.

De  verantwoordelijke minister,

misbruikt zijn gezag minacht de burgerbevolking en geeft met deze eis van 240 uren werkstraf aan dat  de overheid een aparte bevolkingsgroep is. Een groep van lieden die vooral met het belang van zich zelf bezig zijn.

En hun lieden dan ook goed beschermen na hun criminele daad. Hoe schaamteloos kunnen lieden zijn die de macht hebben. Men is zover verwijdert van de burgers dat men alles wat maar crimineel kan zijn, gewoon openbaard. 

Deze mensen zijn voor de burgers niet bang.

Dat mensen 10 20 of 30 jaren vechten tegen deze lieden om hun recht te halen. Daar liggen deze lieden niet wakker van. Zij zijn niet de personen die hun recht willen halen. Geloof het maar als een burger kapot word gemaakt door de overheid. Dan heb je een persoonlijk probleem, een probleem wat ook je familie raakt en sociale contacten.

Als dan blijkt dat je veel erger gestraft word dan de grootste criminele in Nederland. Dan is het geloof in de staat der Nederlanden definitief onspoort.

Een groot gedeelte van een mensen leven, vechten voor je recht.

Vechten niet alleen voor de betrokkenen zelf. Het gaat na jaren van strijden  verder dan dat. Het is ook in het belang van de burgers. Als je deze slopende zaak over Chipshol gevolgd hebt. Zul je begrijpen dat je als burger van Nederland geen enkele kans maakt om je recht te halen in de toekomst als je tegen dit spook de overheid moet knokken. De overheid bepaald wie gelijk krijgt of niet. Hebben zij  belang bij een zaak dan ga je dat niet winnen hoe erg jou,  je familie, en vrienden dit ook raakt. Ze gaan over lijken.

De rechter krijgen instructie van de overheid hoe een zaak moet gaan aflopen. Wat betreft de zaak van de familie Poot gaat het om bijna 2 miljard euro waar deze lieden van de overheid belang bij hebben. Witte beffen criminaliteit word dus beloond door de ”overheid”? O.D.B.NED

P.S dit is hoe de overheid te werk gaat als ze je zien als een vijand. Lokale overheden werken op de zelfde manier. Het zijn medogeloze criminelen.
lees ook over de criminelen in het stadhuis van Amsterdam en de partijdige rechters.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s