Zachtere aanpak criminelen Ja mooier,….

Zachtere aanpak criminelen.

Ja mooier moet het toch niet worden misschien is een knuffel ambtenaar het juiste middel om de gedachten van een crimineel te doen veranderen.

Nederlanders die hard werken en slachtoffer zijn geworden door een crimineel wat krijgen die dan.

Mensen die dit bedenken weten waar ze mee bezig zijn, zij helpen diegenen die fout zijn geweest aan een lagere straf. Maar helpt dat dan? Feit is dat de rechter een crimineel korter achter de tralies kan houden. Als de plannen goed gekeurd worden.

Wat is nu de visie van diegene die dit voorsteld. Wat veranderd er nu als je kort bestraft word. Veranderd de gedachte van de ex deliqent door dat hij maar een korte celstraf krijgt of gaat hij juist weer op pad. Er zijn deliqenten die schateren om dit slappe beleid en zullen weer de fout ingaan.

Mensen die dit bedenken moeten zich er van bewust zijn dat er zoveel verschillende Nederlanders zijn die anders denken en doen. En respectloos zijn. Zulk soort ideen prikkelen de gedachte van een deliqent om het nog eens over te doen om de opgelopen tijd dat hij vast heeft gezeten in te halen. Want het is de moeite waard, de deliqent heeft maar kort gevangen gezeten.

Opzouten!!!                                                                                                                              Opstelten en staatssecretaris Teeven van Justitie. Zij houden van de harde aanpak. Volgens hun zeggen. Mensen opsluiten, hard en snel straffen, lik-op stuk beleid. Klare taal dat wel, het is alleen jammer dat er door deze twee regelmatig met 2 maten gemeten word. Onschuldigen worden medogenloos gestraft. Ook liegen deze twee, ze zijn daardoor echt niet fris te noemen. Het zou beter zijn als deze heren bollen gaan plukken in het veld.

Onlangs heeft het OM nog een toneelstuk gespeeld eis 240 uren werkstraf voor 2 criminelen rechters die Chipshol enorme schade heeft toe gebracht. Door het het gedrag van het OM en de onfrisse rechters, zijn oprecht hard werkende ondernemers tot nu toe op een zijspoor gezet. Een misselijk makend toneelspel is er gespeel. Mensen met goede wil worden als de zwaarste criminele behandeld en medogeloos afgestraft. Maar hier in dit land Nederland is het voorstel om deliqenten minder te straffen.

Lieve kamerleden dat wel, misschien goed voor de nieuwe verkiezingen.

In de Volkskrant hebben de PvdA-Kamerleden Ahmed Marcouch en Jeroen Recourt dinsdag gepleit voor een zachtere aanpak. Zo noemen ze bemiddeling tussen dader en slachtoffer als een mogelijkheid. Volgens Van de Schepop zijn hard en zacht allebei nodig. ‘Waar het om gaat, is dat een straf effectief en rechtvaardig is. Rechters moeten de ruimte hebben om zelf te kiezen welke straf het beste lijkt.’ Maar de vraag is of een rechter capabel genoeg om daar een oordeel over te vellen.

Willekeur en corruptie het handelsmerk van de overheid.

De ervaring de werkelijkheid is dat het recht in Nederland niet zegeviert en krom is. Spijkerhard bewijs materiaal tegen corrupte rechters is kort geleden niet gebruikt door de rechters in de zaak Chipshol. Als bewijs tegen deze twee ex rechters. Daar door ontlopen ze nu straf. Bewijs materiaal is de vuil container in gegaan. Wat doen rechters met het harde bewijs tegen een crimineel word dat ook soms in de container gedeponeerd. En dan te bedenken dat men ook graag nu korte cel straffen legaal wil opleggen.  Nederland is een griezelig landje.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s