NIEMAND IS BEREID OM ONS TE HELPEN, 2 ADVOCATEN GEVEN AAN DAT HOGER BEROEP ZINLOOS ZAL ZIJN!!

Rechtbank oplucht waar de waarheid wegwaait.

Beste heer/mevrouw,

WAAR KAN IK NOG TERECHT IN NEDERLAND, NIEMAND IS BEREID OM ONS TE HELPEN, 2 ADVOCATEN GEVEN AAN DAT HOGER BEROEP ZINLOOS ZAL ZIJN!!

Werkende moeder met dochter van 7 mag geen nieuw leven elders in Nederland opbouwen, terwijl er een omgangsregeling bestaat met de vader van mijn dochter 1x per 14 dagen.

Huidige beschikking van vorige week donderdag bevat vele onjuistheden. Rechtbank geeft geen eenduidige verklaring af, want eerder is tijdens de bodemprocedure al vastgesteld dat dochter  ook tijdens het schooljaar nog zou kunnen verhuizen. Verzoek aan de Raad om uit te leggen waarom aan een eerdere uitspraak voorbij is gegaan krijg ik niet.

 1. Informatie in de beschikking is zeer misleidend en in strijd met de beschikking d.d. 6 december 2012 vader haalt en brengt, vader weigert om dochter bij een verhuizing te brengen en vader stelt de verblijfplaats van dochter al jaren ter discussie. Mediation is geen optie als er een pad stelling is.
 2. Er is geen convenant opgemaakt, geen partnerpensioen vastgesteld, geen partneralimentatieplicht. 17/10/2011 toestemming gezinsvoogd.  Raad heeft geen onderzoek verricht naar eerdere afsraken, Informatie beschikking is ongefundeerd.
 3. Verhuisafstand van 20 km is in strijd met de normen van het UWV: solliciteren en werken in heel Nederland!! In strijd met Recht op vrije vestiging.
 4. Woonruimte, werk en school zijn allen voor mij en dochter zorgvuldig in Lemmer geregeld, n.a.v. bodemprocedure!!
 5. Ex-partner heeft 2 zeer uitgebreide zorgregelingen m.b.t. dochter van mij mogen ontvangen, verhuizing betekent meer omgang dan huidige regeling, beschikking is onjuist en misleidend, gaarne correctie naar waarheid!!
 6. In het algemeen is het in het belang van dochter dat zij meeverhuist, zij is ook gebaat is bij rust, continuïteit en stabiliteit in haar opvoedingssituatie: hetgeen impliceert dat dochter in de huidige situatie zoveel mogelijk de verblijfplaats volgt van de verzorgende ouder.

KENT U WELLICHT IEMAND DIE IETS VOOR ONS ZOU KUNNEN DOEN, GAARNE UW ADVIES.

Met vriendelijke groet,

De moeder……..

Advertenties

3 gedachtes over “NIEMAND IS BEREID OM ONS TE HELPEN, 2 ADVOCATEN GEVEN AAN DAT HOGER BEROEP ZINLOOS ZAL ZIJN!!

 1. De casus luidt als volgt:

  Moeder met volledige zorgplicht wil met dochter verhuizen i.v.m. andere woonruimte/flexibele baan/werk n.a.v. lastercampagne ex-partner in onze huidige woonplaats, er is een ware hetze ontstaan op school, bij instanties et cetera, vele bewijzen.

  Ex-partner heeft voor aanvang van mijn nieuwe baan een uitgebreide omgangsregeling ontvangen, maar is niet bereid om over een haal- en brengregeling te praten. Hij stelt al jaren de hoofdverblijfplaats van onze dochter ter discussie (middels laster), omdat hij meer kinderen heeft waar hij alimentatie voor moet betalen.

  Waarom zo moeilijk doen als een verhuizing voor hem leidt tot meer omgang: alle vakanties bij hem plus de reguliere weekenden, m.u.v. de helft van de zomervakantie.

  Omgangsregeling met de vader van mijn dochter is 1x in de 2 weken het weekend van vr. mi. t/m ma. ocht. Het is mij niet duidelijk wat de meerwaarde van mijn ex-partner is buiten de omgangsregeling. Hij heeft tussentijds geen contact met onze dochter, komt ook vaak niet op de ouderavonden, omdat hij naar de ouderavonden van de andere kinderen gaat of omdat hij wegens werk in het buitenland verblijft.

  Het lijkt erop dat de Raad voor de Kinderbescherming een eenzijdige kijk op deze zaak heeft door te stellen dat het niet in het belang van een kind is om een uurtje in de auto te zitten tijdens de omgang. Er zijn kinderen die iedere dag uren in de auto of de trein zitten om naar school te gaan.

  In deze huidige tijd is het fijn dat woonruimte/werk/school zijn geregeld en zijn gewaarborgd. Er is geen convenant, geen Partneralimentatie, geen partnerpensioen. De Raad voor de Kinderbescherming gaat hier volledig aan voorbij en heeft de Rechtbank geadviseerd om het gezag bij beide ouders te laten en geen toestemming te verlenen voor onze verhuizing.

  Communicatie verloopt goed, uitsluitend per mail, dat zal ook niet in een eventuele nieuwe situatie anders zijn.

  Het lijkt erop dat ik als verzorgende ouder in deze kwestie door de Rechtbank wordt beoordeeld en benadeeld en niet mijn ex-partner.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.