Als banken in Nederland kapot gaan

images (1) randend geld

Europa en zijn euro inferno

Het plan dat de EU heeft gemaakt voor Cyprus kan geen optie zijn. Natuurlijk kan je dat niet accepteren. Er vanuit gaande dat deze spaarders gewoon hun belastingen betalen. Het lijkt op een crimineel voorstel, 2 derde van de spaarders is Cyprioot 1derde zijn Russen met waarschijnlijk veel zwart geld gestald. Stel je nu eens voor dat als Nederland in de toekomst steeds verder weg zakt in de financiele misere. Zullen ze dan met het plan komen waar ze Cyprus nu mee opzadelen.

Dat zal een ramp betekenen voor vele spaarders en dat zijn er nog al wat in Nederland. De euro werd het dubbele waard van de gulden. Toen het een betaalmiddel werd. Al gauw werden daarna de artikelen duurder eigenlijk alles. Dat betekende de eerste euro ontwaarding.

Daarna ging de munt in waarde dalen tot op de dag van vandaag. Nederland is een land waar je belasting over belastingen moet betalen. De Bankensector die de macht heeft over zijn klanten rekend steeds meer voor wat hun zeggen service. En het gaat maar door. Eigenlijk is de burger de dupe en word steeds armer.

Men spaard voor de oude dag voorziening extra, wegens de in de toekomst mogelijke verminderde pensioen uitkering. Het vermogen is al bijna gehalveerd van de spaarders door de waarde vermindering van de euro. Nog niet eens gesproken over de veelste lage rente die uitgekeerd word. Als Nederland de financiele markt, de banken ernstig in de problemen komen gaan ze dan ook deze schandalige extra EU belasting aanslag accepteren. De toekomst komt dan op lossen schroeven te staan voor vele Nederlanders.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s