181 miljoen heeft de Nederlandse overheid ongeveer betaald aan de joodse gemeenschap.

Joodse bezittingen zijn tijdens de 2de wereld oorlog in vele landen gestolen.

181 miljoen heeft de Nederlandse overheid ongeveer betaald aan de joodse gemeenschap in Nederland.

Ook de Nederlandse overheid heeft de joodse gemeenschap bestolen. Door de bezittingen van de joodse burgers in beslag te nemen na de wegvoering en vernietiging van de joodse mensen. Ook zijn er verder in Europa landen die er misschien wel welvarend van zijn geworden. Een feit is, als de joden al die jaren niet hadden gestreden om hun bezittingen terug te eisen, had de overheid in Nederland niets ondernomen. Wat vertegenwoordig je dan als overheid, wat vertel je dan over je zelf. Wie en wat ben je dan.

Het is toch walgelijk om te weten dat Nederland de joden met grote getalen op de trein naar de vernietigingskampen transporteerden. Later de bezittingen opkochten en ook bezittingen in beslag namen. En daardoor rijker zijn geworden. Waarom dan ook nog Marshall steun willen hebben na de 2de WO? Als je al zoveel bezittingen in geld goud goederen en vastgoed heb gestolen. Zonder enig schaamte of schuld gevoel. Hoe fout is dit.

Waarom werden er na de 2de Wereld oorlog keer op keer joodse burgemeesters gekozen in bijvoorbeeld Amsterdam. Een stad,- de hoofdstad die toch zo fout is geweest als het om de overheid gaat. En waarom hebben de joodse mensen gekozen voor het burgemeesterschap, terwijl ze wisten hoe fout de bewindvoerders in Den-Haag en Amsterdam waren toentertijd.

Was het omdat de huidige bewindvoerders zich doodschaamde als (mens) als Nederlander. Was het door een schuldgevoel? Het is zeer te betwijfelen. Maar waarom dan.

Waarom oorlog voeren in de wereld.

Is de oorlog die Duitsland begon, te doen geweest louter om het grote joodse vermogen in Europa. Moesten daarom zoveel mogelijk joodse mensen vermoord worden. Het lijkt er wel op, want verschillende landen in Europa waar het geroofde kapitaal naar toe werd gebracht zijn er heden te dagen er niet slechter op geworden. Men heeft het kapitaal gebruikt. Geen een land heeft toen gezegd ik accepteer geen geroofde kunst  geld of goud.

De herdenkingen bijvoorbeeld op de Dam

Is dat nu niet bizar,- natuurlijk,- we weten dat Nazi-Duitsland een heel ras van mensen probeerde uit te roeien. En in Nederland en Amsterdam steken we een vinger uit na de agressor tot op heden ten dagen. Terwijl Nederland de Duitsers  hielp. En niet zo,een beetje ook. Op vele fronten. Bijvoorbeeld bunkers maakte  Nederlandse bedrijven ter bescherming voor Duitse soldaten. Voor aanvallen van de  geallieerden. Terwijl die zelfde  geallieerden Nederland bevrijde van de Duitsers?

Groot geld werd er verdiend door Nederlanders en tevens vragen ze schaanteloos financiële hulp van Amerika na de bevrijding? Ze hebben werkelijk van verschillende walletjes gegeten. 181 miljoen euro heeft de Nederlandse overheid ongeveer betaald aan de joodse gemeenschap uiteindelijk na jaren strijden. En dat lijkt een schijntje op de werkelijke waarden. Wederom schaamteloos.

Advertenties

Een gedachte over “181 miljoen heeft de Nederlandse overheid ongeveer betaald aan de joodse gemeenschap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s