Wat betekend pijn meting voor een chronisch patiënt

Voorstelling van pijn.

Pijn kan je tegenwoordig meten, kopt de media, maar meer dan 10 jaren geleden was er al een medisch instrument op de markt die pijn  kon waarnemen en meten.

Het is dan eigenlijk oud nieuws waar ze mee aan komen. Maar je mag aannemen dat een dergelijk medisch pijn meet instrument verder ontwikkeld is, nauwkeuriger is geworden.

Dus zeer belangrijk voor een patiënt, het erkend uiteindelijk de klachten. En dat alleen al is voor de gemoedrust van een patiënt van enorm belang.

De UWV arts die destijds keurde kan niet meer zeggen:” vergeet u die whiplasch nu maar, en pak u leven op. Ik stuur u aan het werk. Pijn is nu te omvatten, wat betekend dat een arts een beeld krijgt wat betreft de pijn klachten.

 

Maar erkend de verzekeringmaatschappij deze methode. Het is eigenlijk vanaf het moment dat de whiplasch behandelaar mijn pijn kon registreren heel stil gebleven bij de verzekeraars men was en is waarschijnlijk  niet blij met deze doorbraak. Vanwege het uit te keren letselschade bedrag.Men was toe al op de hoogte van dit instrument dat pijn kan meten. Bron: O.D.B.ned

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s