Vijf complottheorieën over aanslag Boston

aanslagen in boston het werk van amerikaanse regering

De ramp tijdens de marathon in Boston roept wereldwijd heel wat vragen op. Tot nu toe eiste niemand de aanslagen op, waardoor er heel wat gespeculeerd wordt. Een dag na het fiasco doen reeds verschillende complottheorieën de ronde. De overheid zou het hele gebeuren in scene hebben gezet om meer grip te krijgen op haar burgers. Een overzicht.

  • Facebookpagina

Zaterdag verscheen er al een Facebookpagina die steun betuigde aan de slachtoffers van Boston, terwijl het incident pas maandag zou plaatsvinden. Een oplettende man vroeg zich af of de pagina door de daders was gemaakt, waarna ze verwijderd werd.

  • bompersoneel

Ali Stevenson, een coach die aan de eindmeet stond te wachten, liet NBC weten dat er bompersoneel aanwezig was. “Ze zeiden dat het slechts een trainingsoefening was en riepen de deelnemers op rustig te blijven”, vertelt hij. “Achteraf wist ik dat het helemaal niet om een oefening ging.”

  • Verdachte man

Enkele seconden voor de explosie zagen verschillende supporters een man op het dak van het ontplofte gebouw staan. Ze denken dat hij iets met de bomaanslag te maken heeft.Bron:Gva.be

Afbeelding weergeven op Twitter

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s