O.D.Bned: Nederlandse crime soap: twee ex-‘regters’ het OM…het rechtelijk theater en de slachtoffers

Wat gaat het worden een witte of zwarte wolk

Juist als je als overheid geconfronteerd word met duivelse praktijken van 2 overheidsmedewerkers  Pieter Kalbfleisch en Hans Westenberg deze twee ex rechters dus. Is het van groot belang dat je precies uitzoekt wat er gaande is geweest betreffende de Chipsholzaak.

Als je dat niet doet zal dat  in de toekomst zich gaan wraken. Je bent als overheid in alle opzichten een rolmodel voor de gemeenschap. Geef je,- open en bloot aan, schijt te hebben aan burgers creëer je een voedingsbodem. Zo geleerd zo gedaan.

Nee dit hele theater is misselijk makend. Het feit dat deze zo belangrijke heren in dit proces die de bron zijn van het vernietigen van business voor Nederland. En het kapot maken van eerlijke rechtelijke uitspraken.

Zich zo onmenselijk hebben gedragen tegen de rechtzoekende. Is ziek te noemen is kanker. Dan later het Openbaar Ministerie die deze heren veroordeeld wil hebben in een”taakstraf” die maken dan zogenaamd fouten, fouten die voordelig zijn, en alles goed maken voor de verdachten in het proces en zo de dans ontspringen van een echte in hun nadeel gerechtelijke uitspraak .

De overheid en zijn afdelingen (OM) doen dit, ze kunnen dit doen. Want de burgers ondernemen tot op de dag van vandaag niets. Als je een beetje je kan in leven wat er met iemand en familie gebeurd die op deze wijze door de overheid kapot word gemaakt. Dan moet dit je toch aan het denken zetten. Je zou toch denken dit is toch wel heel erg fout. Hier moet wat aan gedaan worden. We moeten dit kenbaar maken, de straat opgaan. Deze zaak moet opnieuw behandeld worden.

Maar nee, men slaap tot dat ze zelf in de problemen geraken. Maar wat dan. Niemand intereseerd zich voor een ander.

Maar de kern van deze zaak is dat een grootvermogend bedrijf de economie wil stimuleren in Noord-holland of misschien wel in heel Nederland. En heel, heel vreemd, ge- boycot is geworden door overheid op,- overheid jaren en jaren lang.

Waardoor u nu dus geen baan heeft. Terwijl er een enorme werkloosheid is. Dat heeft u te danken aan de overheid, de politiek, en rechters. Het is maar dat u het weet. Dus wat voor kleur wolk er ook uitkomt de overheid wint!!! en Nederland en zijn burgers hebben verloren.BronO.D.B.ned

PS.

Voor de Nederlanders die nog een beetje nadenken ,Chipshol is tientallen jaren geboycot door de overheid wat betekend dat Chipshol hun grote plannen niet hebben kunnen uitvoeren en daardoor 10 duizenden banen verloren zijn gegaan. Je kan je afvragen waarom de overheid dat heeft gedaan.

Als je zo een belangrijk project wat enorm goed is voor Nederland vernietigd. Er moet daar een verklaring voorzijn. Waarom word dat niet verteld door de overheid. U jij en ik hebben daar recht op om te weten waarom zo een enorme werkgelegenheid in Nederland en belasting inkomsten voor de staat vernietigd zijn geworden door de Overheid.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s