O.D.Bned: Rechtsgang steekt rechtzoekende dood.

Rechtsgang steekt rechtzoekende dood

Rechtsleger met hun inktwapens  maakt letterlijk steeds meer burgers kapot

Wat natuurlijk voorspelbaar was, is het feit dat  Chipshol als rechtzoekende in de onnodige veel te lang slepende zaak aan het eind van zijn strijden de dolksteek heeft gekregen van de overheid.

Hier mee laten ze de rechtzoekende weten dat strijden voor  rechtvaardigheid niet wenselijk is, en niet word geaccepteerd door de overheid.

Men gaat werkelijk over lijken

Meineed van rechters in Chipsholzaak

Door meineed van rechters lijd Chipshol en Nederland miljarden euros schade 

De hogerberoep rechters hebben ervoor gekozen zich strikt te houden aan hun meerdere en heeft de rechtzoekende in het geval van Chipshol de doodsteek gegeven en daarmee ook de Nederlandse burgers. Het is een ongekende tragedie.

Het is een strategie die de overheid al heel lang gebruikt en uitvoerd. Namelijk in de eerste of lopende rechtzaken spreken rechters met rechtzoekende tijdens de zitting. En geven aan dat de tegenpartij fouten heeft gemaakt of erger. Het geeft hoop op gerechtigheid.

Tenslotte verdedig je je zelf tegen die overheid. Als je de uitspraak ontvangt meer dan een jaar later per post, ben je verbijsterd en de grond zakt onder je voeten vandaan.

De uitspraak zegt dat je verloren hebt. Hoe is dit mogelijk denk je. Als een klein kind van de zaak af zou weten, begrijpt het dat de uitspraak van de rechtbank een gedrocht is een leugen een niet te verteren onrechtmatige misdaad. Een regelrecht schandalig gedrag tegen  burgers door de overheid. Uitgevoerd door rechter(s)

Dan begrijp je dat de overheid ziek en corrupt is.

En zo proberen ze je kapot te maken. Keer op keer. Ze willen voorkomen dat je afziet van een volgende zaak namelijk hogerberoep. Want je gelooft nog steeds in de rechtsgang. Dus ga je in hogerberoep tenslotte is hogerberoep voor bijvoorbeeld foute beslissingen  die rechters maken. De ervaring leert dat de hogerberoep rechters de eerste uitspraak klakkeloos overnemen.

Dus een jaar en langer wachten op een beslissing die rechtvaardigd. Als je dan bericht krijgt en leest dat ze de eerste beslissing aanhouden. Begrijp je dat dit crimineel is. Zeker als je vraag aan de hogerberoep rechters nu eens te kijken naar de bewijzen en die te gebruiken zodat rechtzoekende zijn gelijk krijgt.

Maar dat verzoek om de zaak nog eens goed te bekijken word niet aanvoldaan.  Sterker hun motivatie raakt kant nog wal. Het slaat werkelijk nergers op. Daar moet je dan een jaar op wachten. Op een motivatie die imbeciel te noemen is.

Als je als burger of als een bedrijf je verdedigd tegen het kwaad bijvoorbeeld tegen de overheid of een belanghebbende van de overheid heb je grote kans bijna zekerheid dat de rechtsgang je vijand nr 2 word.  En dat verwacht je niet als je opkomt voor je rechtsgevoel je recht. Dat besef je later.

Rechters zijn niet onafhankelijk ze werken in opdracht van overheid en de lokale overheid. Rechter spelen met het leven van oprechte mensen, rechters in Nederland maken mensen kapot in alle opzichten.  Als een zaak er toe doet dan word besloten om met de  rechtzoekende te gaan spelen. Het zijn  criminele die in een apenpakkie legaal in hun “beleving” vervelende burgers afstraffen. Ze geven  je op het einde van een lopende zaak uiteindelijk de doodsteek. Bron O.D.B.ned ervaringdeskundig.

Advertenties

Een gedachte over “O.D.Bned: Rechtsgang steekt rechtzoekende dood.

  1. Onafhankelijke en onpartijdige rechtspraak bestaat al lang niet meer NL.Niet alleen in deze trieste zaak voor de Fam .Poot, maar in meer gevallen waar een overheidsfunctionaris of rechter bij betrokken is als aangeklaagde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s