Is de Nederlander tijdelijk uit zijn hersenen gezakt.

Hoe om schrijf je een Nederlander op dit moment.

Wat is het karakter van een Nederlander. Wat verwacht hij/zij van Nederland wat is zijn persoonlijk doel. Wat is zijn inzicht van wat er om hem heen gebeurd.

Wat zijn zijn gedachten over politiek. Wat zijn zijn gedachten over de rechtstaat. Denkt hij/zij daarover na. Denkt hij na over zijn toekomst. Denkt hij na over eigen initiatieven. Is hij bezig met zich veilig te stellen voor de oude dag.

Wat vind hij van Nederland op dit moment. Is Nederland de goede richting ingeslagen. Vind een Nederlander dat hij mondig is. Vind hij dat hij opkomt voor zich zelf. Vind hij dat hij sociaal is. Dat hij opkomt voor de belangen van zijn medemens. Is hij betrokken. Of is hij in zijn eigen gekeerd.Vind hij dat er situaties veranderd moeten worden in het land.Is hij bewust van wat er in Nederland speeld.

Wil hij/zij zich hierover uiten. En maakt hij dat dan ook kenbaar. Roept hij van de daken en nu is het genoeg. De regering moet dit of dat nu veranderen. Of onderneemt een Nederlander niets.

Een feit is dat het steeds slechter gaat in Nederland. Leeft de Nederlander  op een wolk of staat hij met beide benen in de realiteit.  Heeft men ja of nee het besef dat alle zekerheden die men denkt te hebben onder hun voeten verdwijnen. De politiek werkt er namelijk hard aan, dat te doen.

De rijk geworden Nederlanders, in loondienst bestuurders managers enz begrijpen de situatie wel en lopen al wat langer hun zakken te vullen.

Is hij gedreven. Lang geleden waren er protesten in Nederland. Nu zijn er geen bewegingen meer die protesteren. Bewegingen die begrijpen dat het goed fout zit in Nederland, en die op willen komen voor de burgers van Nederland. Nederland lijkt al heel lang karakterloos op het gebied van op komen voor je zelf. Nederlanders lijken temperament loos uitgeblust en nemen een afwachtende houding aan op wat er met hun gaat gebeuren in de toekomst. Wat denkt u is dit juist of niet.

Laat uw stem gelden vandaag https://onrecht.wordpress.com/fonds/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s