Politiek op zijn reet.

Marshall Plan

Het besturen van een land Nederland.

De politiek

Wat is er van Nederland terecht gekomen na de grote donaties van de USA na de tweede wereld oorlog.

Nederland was arm, maar door donaties van de Amerikaanse overheid, doormiddel van het Marshall plan kwam Nederland tot bloei.

Er is veel gebeurd zinsdien, Nederland is een geweldig land geworden. De Nederlanders hebben Nederland groot gemaakt.

Nederland is zoals u weet op gebouwd uit giften donaties, nu het kapitaal langzaam aan het verdwijnen is. Is het maar de vraag of Nederland zich zelfstandig  in stand zou kunnen houden zonder steun van de EU.

Kabinet-Rutte II

Politieke partijen vvd en pvda

Een constatering is dat politiek voeren in het land lang geleden en tot  heden ten dagen berg afwaarts is gegaan. Alle zekerheden worden aangetast of zijn al verdwenen. Het houd niet op. Er staat nog veel te gebeuren wat bezuinigingen betreft. Bezuinigingen door gebrek aan goede politieke beslissingen en gebrek o/a aan zakelijke kwaliteit. Dat is waar de politiek zich nu mee bezig houd. De burger zal het gaan merken.

De VVd deze partij oorspronkelijk  voor de middenstand. Haalt de economie niet uit het slop. Ze weten niet juist te handelen. Rutte spreekte al over het Amerikaase systeem.

En waar is de politiek nu verder mee bezig. Het lijkt op een padstelling. Eenerzijds, vroeger de grote arbeiders partij de PVDA was voor de werknemers en hun welzijn. Maar de werknemers hebben op een gegeven moment aanblok de partij de rug toegekeerd.

Nu hebben ze een hele andere achterban mensen met een andere oorspronkelijke nationaliteit. De  pvda die zich verdiept in de achterban zijn problemen. En wil die burgers meer en meer helpen op een beter islamitisch bestaan in het land. Maar ook die pvda-leden hebben weinig vertrouwen in deze partij. Maar wat betekend buiten hulp bieden voor allochtonen de PVDA voor Nederland? Zonder deze nieuwe achterban zou de PVDA waarschijnlijk op houden te  bestaan.

Anderszijds De Partij voor de Vrijheid (afgekort: PVV) die juist allochtonen hun niet westerse gewoontes wil indammen. Dit is dus niet politiek voeren wat een land echt nodig heeft. Dit moeten bijzaken zijn. De PVV is niet volwassen genoeg als je je alleen richt op bijzaken. Wilders moet ook met oplossingen komen die hout snijden.

Er zijn belangrijkere dingen te doen. Maar de politiek richt zich te veel op deze genoemde binnenlandse problemen. Het lijkt erop dat door gebrek aan talent  men zich met deze tunnelvisie bezig houd om de serieuse zaken te ontlopen, lijkt het. Wat denkt u.  Bron: O.D.B.ned Laat uw stem gelden vandaag https://onrecht.wordpress.com/fonds/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s