Waarom een fonds rechts adviseurs voor cliënten

O.D.B.NED
O.D.B.NED

Advocaten zijn vaak geen goede investering betreffende het halen van u recht en vergoedingen.  Advocaten declareren per uur  vele eur’os. Het zijn uurlonen die de meeste werknemers in het land  nooit zullen verdienen. En om nu u spaargeld en bezittingen eerst te moeten aanspreken voor een advocaat is natuurlijk te zot voor woorden. Alles wat u opgebouwd heeft in u leven gaat verloren.

Als uw geld verbruikt is aan advocaten declaraties dan  als u verder moet strijden heeft u  recht  op juridische bijstand van de R.v.R waar ook nog een een eigenbijdrage aanvast zit. Want dat is het beleid van de overheid. Strijden mag maar wel eerst op eigen kosten. Ben je blut  mag je gebruik maken van de R.v.R. 

Het halen van u recht is in Nederland niet eenvoudig. Dat komt omdat overheid, rechtspraak, dus  rechters, advocaten,-  verzekeringen bedrijven ectra en vele instantie verweven zijn met elkaar.

U staat in u recht maar of u dat ook krijgt is maar zeer de vraag.

Daarom moet dat veranderen het is van belang voor u dat u dit begrijpt.

Rechtsbijstandverzekering bedrijven daar moet u verre van weg blijven als u zaak er toe doet.

Waarom zou u het zover laten komen dat u een eigen gat graaft voor u zelf. Wat u nodig heeft is een advocaat wie hier helemaal buiten staat. Een advocaten collectief die geen partij van bedrijven overheid en dergelijke is. Die u de juiste rechts hulp kan bieden.

U moet goed begrijpen dat als u uw leven op orde heeft, er iets in leven kan gebeuren dat haaks op uw geluk kan toeslaan. En u zich moet verdedigen tegen het kwaad. Bijvoorbeeld rechtzaak een bodem procedure. Waarom zou u het risico nemen om het putje in te glijden met al de kosten van de vaak onrendabele advocaat.

De baten dekken de kosten niet in Nederland. De advocaat word als maar rijker. Het is beter omdaar niets mee te maken te krijgen, met de RvR en rechtbijstandverzekeringen het moet anders. Bescherm u zelf voor juridische geschillen.

Fonds stichten 

De overheid is bezig de sociale zekerheden los te koppelen,u gaat in de toekomst steeds meer zekerheden en rechten verliezen wat betekend dat u er in de toekomst  alleen voor komt te staan. Daarom is het van belang dat u uw rechtsbelangen veilig moet gaan stellen voor de toekomst.

O.D.B.ned denkt dat een onafhankelijke organisatie soella kan bieden voor de rechtzoekende.

Een fonds zou de oplossing kunnen zijn. Waar u rechtshulp kunt aanvragen. Voor zaken die er toe doen. Voor als u betrokken raakt bij rechtzaken die bodem procedures worden, en of u misschien wilt strijden tot de allerlaatse rechts orgaan.

Daarom vraagt o.d.bned uw medewerking om de POLL  in te vullen zodat bekeken kan worden of hier behoefte voor is. Zijn er stemmen genoeg dan is er rede om te beginnnen met werken om een fonds werkelijkheid te maken. Met vriendelijke groet, O.D.B.ned  

Laat uw stem gelden vandaag https://onrecht.wordpress.com/fonds/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s