Avaaz meld: dit is waar alle experts ons voor gewaarschuwd hebben.

STEM!!!!! O.D.B.NED.

STEM Poll voor fonds rechtsbijstand

Stem vandaag nog

klik op https://onrecht.wordpress.com/2013/06/27/poll/

__________________________________

avaaz

Avaaz is een internationaal campagnenetwerk van 22 miljoen mensen

Dit is waar alle experts ons voor gewaarschuwd hebben.

Dit zou zomaar eens de belangrijkste email kunnen zijn die ik ooit aan jullie geschreven heb.

Julienne Schroeve is een wetenschapper die al decennia elke zomer naar de Noordpool reist om het Poolijs te bestuderen. Ze weet zo langzamerhand dat het ijs snel smelt, maar op haar laatste reis kon zelfs zij haar ogen niet geloven toen zij zag dat gigantische delen van de ijskap in lucht zijn opgegaan.

Wetenschappers hebben ontdekt dat de snelheid waarmee ons Poolijs verdwijnt en daarmee de snelheid dat onze planeet vernietigd wordt, accelereert. Het hangt er om voor het klimaat. We kunnen dit stop zetten als we nu – heel snel – in actie komen. We hebben nog 30 maanden voor de grootste klimaatconferentie ooit. Laten we nu als een kanonskogel uit de startblokken komen. Klik hieronder om een donatie van €1 te maken:

Pledge now

 

Dit is waar alle experts ons voor gewaarschuwd hebben. Met de opwarming van de aarde ontstaan er omslagpunten waarbij het proces van de opwarming van de aarde plotseling buitensporig kan toenemen. Door opwarming van de atmosfeer dooit het Poolijs, waardoor de ijsspiegel die de zon weerkaatst kleiner wordt en de atmosfeer meer hitte absorbeert, hierdoor smelt vervolgens nog meer ijs, en warmt de aarde nog meer op. De situatie dreigt nu volkomen uit de hand te lopen. Wij hebben het dit jaar al kunnen voelen – stormen, temperatuurschommelingen – overal is het klimaat op hol.

Wij KUNNEN dit een halt toeroepen, als wij nu snel in actie komen, en allemaal tegelijk.Uit de nachtmerrie die uitsterving heet, kunnen wij ons oprichten en een toekomst vol inspiratie bouwen, voor onze kinderen en kleinkinderen. Een schone, groene toekomst, waarin wij in symbiose leven met de aarde die ons gebaard heeft.

Nog 30 maanden resten ons tot de Paris Summit, de conferentie die het lot zal bepalen van al onze pogingen om klimaatverandering tegen te houden. We hebben maar 30 maanden om de juiste leiders te verkiezen, te zien dat ze naar de conferentie afreizen, ze een concreet plan mee te geven en te zorgen dat ze rekenschap geven.

Het is wij vs. oliemaatschappijen en wij vs. fatalisme. Wij kunnen winnen, wij moeten winnen, en daarom moeten wij nu als een kanonskogel uit de startblokken schieten met donaties zo klein als €1 per week, tot aan de summit – wij zullen alleen de fondsen van uw bankrekening crediteren als wij ons doel halen. Voor de wereld waar wij van dromen – laten wij dit een werkelijkheid maken.

https://secure.avaaz.org/nl/30_months_loc_nd/?bIttseb&v=26195

Fatalisme betreffende het klimaat is niet alleen nutteloos, het is ook een teken van onbekwaamheid.Door met zijn allen aan het klimaat te werken, werken wij gezamelijk aan een gedeelde toekomst van onze planeet. Het is een geweldige kans, van het soort waarvoor Avaaz in het leven is geroepen.

Deze uitdaging heeft kracht, hoop en alle hersencapaciteit nodig die in onze gemeenschap beschikbaar is. Hier is het plan: 

1. Wordt Politiek Actief: Kies Klimaat Leiders

     — 5 landen die cruciaal zijn voor de Klimaattop houden verkiezingen in de komende 30 maanden. Laten wij ervoor zorgen dat de juiste mensen die verkiezingen winnen en dat zij het juiste mandaat hebben. Avaaz is een van de enige wereldwijde organisaties die werkelijk politiek partij kan kiezen. En aangezien deze strijd in de politieke arena gevoerd wordt, moeten wij hem daar ook winnen.

2. Maak van Hollande een Held

     — De Franse President Francois Hollande zit de Paris Summit voor – een machtige positie. Wij moeten elke tactiek en elk kanaal gebruiken – zijn persoonlijke vrienden en familie, zijn politieke machtsbasis en zijn politieke adviseurs – om van hem de held te maken die hij moet zijn om van deze top een succes te maken.

3. Til het naar een hoger plan

     — De schaal van deze crisis vraagt om actie die de normale bandwijdte van campagne voeren ver overschrijd. Het is nu tijd voor krachtige, directe, geweldloze actie die de verbeelding grijpt, een gevoel van morele urgentie uitstraalt en mensen inspireert om in actie te komen. Denk Occupy.

4. Ontmasker de Saboteurs

     — Miljardairs zoals de Koch broertjes en hun olie maatschappijen zijn de grootste verpesters van een succesvolle reactie op klimaatverandering – zij betalen miljoenen voor half onderzoek en PR, terwijl zij politici bij bosjes omkopen. Met behulp van onderzoeksjournalistiek via verschillende media, kunnen wij hun kwalijke en onverantwoorde handelen aan de kaak stellen en er een tegenwicht tegen bieden.

5/ Definieer de oplossing

     — Zelfs in het licht van planetaire catastrofe, kan het zomaar gebeuren dat als je 195 overheden in een kamer zet, dit alleen maar tot chaos leidt. Wij moeten investeren in de hoogste kwaliteit beleidsadvies om zo ingenieuze strategieën en voorzichtige compromissen klaar te stomen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat zodra de Summit plaats vindt, er al een situatie is ontstaan waarin de meeste mensen het grootste deel van ons plan al heeft omarmd, en niemand nog met droge ogen kan zeggen dat goede oplossingen niet bestaan.

Nog duizenden van ons moeten toezeggen een donatie van €4 te maken om als een kanonskogel uit de startblokken te kunnen schieten met dit plan. De grootte van de donatie maakt niet zoveel uit, belangrijker is dat jij de hoop in leven houdt en in actie komt.

https://secure.avaaz.org/nl/30_months_loc_nd/?bIttseb&v=26195

Bij de laatste grote klimaatconferentie in Kopenhagen in 2009 speelden wij een centrale rol in de ‘klimaat verkiezingen’ van Duitsland en Japan, in het veranderen van Braziliaans beleid, en in het sluiten van een wereldwijde financiële regeling waarbij rijke landen $100 miljard per jaar aan arme landen schonken om hen te helpen bij hun strijd tegen klimaatverandering. Toentertijd had Avaaz 3 miljoen leden. Nu staan wij er nog sterker voor met 23 miljoen man, en groeien wij iedere maand met 1 miljoen leden.

Klimaatverandering is het ultieme collectieve actie probleem, aangezien het samenwerking vergt van elke overheid ter wereld. En Avaaz is de ultieme collectieve actie oplossing, met miljoenen sterk en leden in elk land, zijn wij verbonden door een gedeelde visie en toekomst. De tijd is aangebroken om een wereld voor onze kinderen te bouwen welks schoonheid die van onze dromen evenaart. Laten wij nu beginnen.

Met hoop en geweldig veel waardering voor iedereen in onze geweldige gemeenschap,

Ricken en het hele Avaaz team

Stem!!!!!  https://onrecht.wordpress.com/2013/06/27/poll/

MEER INFORMATIE:

Amerikaanse media zwijgen klimaat dood bij nieuws bosbranden. (Trouw)
http://www.trouw.nl/tr/nl/4332/Groen/article/detail/3281640/2012/07/04/Amerikaanse-media-zwijgen-klimaat-dood-in-nieuws-bosbranden.dhtml

Scherpe kantjes van de temperatuur (NRC Handelsblad)
http://www.nrc.nl/klimaat/2013/05/22/scherpe-kantjes-van-de-temperatuur/

Met het Poolijs in kwetsbare staat, zet het zomer dooi seizoen meteen vol in. (The Christian Science Monitor)
http://www.csmonitor.com/Environment/2013/0501/With-Arctic-sea-ice-vulnerable-summer-melt-season-begins-briskly-video

Niveau van poolijs verwacht naar record diepte te dalen (Guardian)
http://www.guardian.co.uk/environment/2012/aug/23/arctic-sea-ice-record-low

Vijf redenen waarom wij een nieuw wereldwijd verdrag over klimaatsverandering nodig hebben voor het eind van 2015 (Switchboard NRDC)
http://switchboard.nrdc.org/blogs/jschmidt/five_reasons_we_need_a_new_glo.html

De gesprekken over het klimaat in Doha waren een begin, maar 2015 is het moment van de waarheid. (The Guardian)
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2012/dec/10/doha-climate-talks-global-warming

Smelten van poolijs doorbreekt weerpatronen (NBC News)
http://science.nbcnews.com/_news/2013/05/30/18631374-arctic-sea-ice-melt-disrupts-weather-patterns?lite

De “Spiraal van de Dood” van het Poolijs (Slate)
http://www.slate.com/blogs/bad_astronomy/2013/05/28/arctic_sea_ice_global_warming_is_melting_more_ice_every_year.htmlAvaaz is een internationaal campagnenetwerk van 22 miljoen mensen
 en streeft ernaar dat internationale besluitvorming wordt bepaald door inzichten en waarden van de wereldbevolking. (“Avaaz” betekent “stem” of “lied” in veel talen.) Avaaz heeft leden in alle landen van de wereld; ons team is verspreid over 18 landen in 6 werelddelen en werkt in 17 talen. Lees meer over de grootste campagnes van Avaaz hier, of volg ons op Facebook of Twitter.

Jij ontvangt dit bericht omdat je deel hebt genomen aan Horror in het paradijs op 2013-03-22 met asusjohan@hotmail.com.
Zorg dat avaaz@avaaz.org in jouw adresboek staat om er zeker van te zijn dat Avaaz jouw inbox bereikt. Om je e-mailadres, de taal of andere gegevens te wijzigen, kun je contact opnemen via dit formulier. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar unsubscribe@avaaz.org, of klik hier

Om contact met Avaaz op te nemen, beantwoord deze e-mail niet, maar stuur een bericht naar www.avaaz.org/nl/contact of bel ons (in het Engels) op +1 888 922 8229 (VS).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s