ODBned: Premier Mark Rutte wil van bakstrond een taart maken. De Roy van Zuydewijn,………

Foto: De Roy van Zuydewijn

Hoe de waarheid afgezwakt word door Premier Rutte.

De Roy van Zuydewijn heeft maar heel even van de vrij gekomen energie en de enorme opluchting, het gevoel van rechtvaardiging kunnen genieten. Want wat hij al die jaren heeft aangegeven over onderzoeken tegen hem en wat al niet meer, was de waarheid.

Een zaak die door politieke druk erkend ”moest” worden en niet anders. Opvallend is het wel. Politieke druk zeer ongebruikelijk normaal gesproken. Want men houd de vuile was altijd binnen. Waarom  de zaak van Zuydewijn nu een andere wending krijgt is dan ook gissen. Het ernstige van dit alles is, dat je als  burger tegen deze macht misbruiken, misdaden dus heel weinig kunt doen.

Een mensen leven word verwoest. De verantwoordelijke liggen er niet wakker van. En houden de strondbak gesloten. Ik zeg het nogmaals een mensen leven word door andere individuen afgebrand. De burger heeft geen notie wat het met een persoon doet, als de overheid of in dit geval het koninklijk huis een misdaad pleegt tegen een mens. En dan nog niet over de gevolgen gesproken.

Maar de uitspraak van premier Mark Rutte dat prins Bernhard geen opdracht heeft gegeven om onderzoek te doen naar Edwin de Roy van Zuydewijn, is „aantoonbaar onjuist”. Dat hebben De Roy van Zuydewijn en zijn advocaat gezegd.

Het is inmiddels duidelijk waarom Bernhard De Roy van Zuydewijn kapot wilde maken. De strategie is altijd weer het zelfde. De overheid en in dit geval Bernhard paste dit alweer lang geleden toe. Men denkt ik misbruik mijn macht  want ik ben namelijk bang voor hem. Voor de zoon van wijlen Zuydewijn senior. Omdat ik fouten zaken deed waar zijn vader toentertijd bij betrokken was. Bang dat de Roy er in de toekomst weet van krijgt. Dus hij moet weg en ik moet er voor zorgen dat hij geen poot aan de grond krijgt hier in Nederland. Verbijsterend dat dit aan het licht is gekomen maar wel te laat.

Beerput zitten

De Nederlandse overheid zou tot een van de beste behoren, en een topplaats bemachtigen in het Guinness book of Records.

Een premier die de waarheid geweld aandoet, is een premier zonder ballen en dat is Rutte dan ook wel in deze zaak. En 1 van de vele premiers die op de  strondbak blijft zitten. Tot de volgende premier het strondbak zitten overneemt.

En dan nu dat de stront put  een beetje geopend is,  zwakt Rutte de zaak meteen weer helemaal af. Het is misselijkmakend het getuigd van mieserigheid onwaardigheid en onvolwassenheid. Zeer zwak en doorzichtig gelul. Het geeft een beeld hoe de verhouding overheid koninklijk huis is. Je krijgt als rechtzoekende op deze wijze een extra vuistslag in het bloedend gezicht.

Rutte zijn reactie is, op wat er gebeurd is, het te willen ontkrachten. Om er aan te werken dat de overigens belachelijke lage schade claim die je in Nederland ontvangt. Van bedrijven, verzekeringen en in dit geval de overheid .

Om,-  “die claim” zo laag mogelijk te willen houden die de overheid in de toekomst onder de neus gedrukt krijgt. Wat overigens wel betekend dat ze waarschijnlijk al het mogelijke zullen doen om er onderuit te komen, of een fooi uiteindelijk willen betalen. En daar is premier Rutte nu eigenlijk al mee begonnen.Bron:ODBned

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s