ODBned:De onrechtmatige strategie van de overheid heeft al jaren lang succes

De strategie  van de overheid

Mensen die het juist hebben wat ze beweren, en het ook kunnen staven, en bijv. klokkenluiders  of mensen die niet mee willen werken aan smerige praktijken binnen de overheid of er buiten noem het maar op. Krijgen te maken met hun duivelse praktijken. Het is misdaad tegen de burgers. Het is een misdaad strategie waar men al heel lang succes mee heeft. Als ze je eenmaal in het vizier hebben, heb je een groot probleem. Ze proberen mensen te breken hun financieel leeg te plunderen in bodem procedures, hun psychisch te kraken om ze daarna in de goot te schoppen einde verhaal.

Het is een simpele strategie maar het werk. Ze veroorloven hun een persoon die de waarheid spreek te criminaliseren. Ze geven een totaal andere wending aan de waarheid. Zodat hij of zij zeer ongeloofwaardig worden in hun uitgesproken berichtgeving. Zelfs het thuisfront en overige familie en vrienden en kennissen gaan twijfelen door het geen wat de inmiddels rechtzoekende beweerd.

Het word voor de buitenwacht zeer verwarrend en gaan twijfelen aan de ervaringen welk omschreven worden door rechtzoekende. Ook notabene met keiharde bewijzen tegen de overheid sta je niet sterk. Men walst daar met gemak overheen met medewerking van de rechtbank. En schrijft leugens ter verdediging die gehonoreerd worden door de rechtbank die de rechtzoekende tijdens de “rechtsgang” ernstig schade. Mensen die een rechtzoekende volgen haken af. Men kan dergelijke informatie over de getoonde werkwijze van de overheid niet aan. Men wil hun gedachtegoed over hun land niet kwijt. Men ziet in,- dat de overheid in hun verdediging liegt en bedriegt dat word als zeer schokkend ervaren.

Het is te veel negatieve info die men niet meer kan opslaan in hun gedachte. Een droom word een nachtmerrie, en die nacht merrie willen ze voorkomen, door zich er niet meer in te mengen. De rechtzoekende moet de zware last jaren alleen dragen. De enige die hem bijstaat is een advocaat.

Deze week behaalde Edwin de Roy van Zuydewijn een ongekende belangrijke overwinning, waardoor hij niet meer overwegend wordt gezien als die dolende ridder die alleen zelf gelooft in het onrecht dat hem door de staat is aangedaan. De strondput kraak een beetje,er vertonen zich wat barstjes.

Zijn oude advocaat Peter Nicolaï ziet in zijn zaak overeenkomsten met een andere strijder tegen de staat: Willem Oltmans.Wat te denken van de moedige heer Fred Spijker en de Familie Poot. En vele anderen die de kranten koppen niet halen. Allemaal mensen die te maken hebben gehad met het duivels werk van de overheid. En dat alsmaar ongestraft kunnen doen.

Nu valt op hoe parlementair verslaggever Frits Wester van RTL zich opwerpt voor De Roy; op televisie vertelde hij bijvoorbeeld hoe hij na een ontmoeting met De Roy werd achtervolgd door agenten in burger. ‘Het is beeldvorming’, zegt Nicolaï. ‘De stukken die nu ineens opduiken, waren tien jaar geleden ook al bekend. Maar destijds werden we uitgelachen en vertikte de Tweede Kamer het zijn nek uit te steken.’

ODBned wenst de Roy van Zuydewijn in zijn gevecht tegen de duivelse staat al het recht toe dat hem is ontnomen. En hoopt op een snelle afwikkeling van deze zaak. En  we hopen dat dit niet het begin van jaren lange procedures word, de strategie van de overheid, waarin men de zaak zodanig draait dat het weer de overheid word die aan het langste eind trekt.Bron:ODBned

Reageer op dit artikel……….

Lees ook eens: https://onrecht.wordpress.com/tag/ankersmit/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s