laurens wouters op: Rechtspraakleger beult en hakt maar door op rechtzoekende burger.

laurens wouters is zo een persoon die al jaren lang strijd tegen het onrecht wat hem is aangedaan. Dit is een recent bericht  die hij heeft gestuurd. Hij schrijft het volgende ODBned.

Korte inleiding ODBned

Burgers ervaren lang slepende zaken tegen een leger, een leger dat non- juridisch,- burgers afslacht. Burgers die een rechtszaak aanspannen of betrokken raken, en het heel belangrijk vinden om hun recht te halen. Die hun kostbare tijd en geld inzetten en jarenlang moeten strijden tegen een tegenpartij, en het bevoegde gezag de rechtbank het rechtsleger.

Rechtsspraak beult en hakt maar door op rechtzoekende burger(s).

Burger(s) worden systematisch kapot gemaakt. Zaken die er toe doen voor een individu  die een juist beoordeelde rechts uitspraak verwachten en wil horen, krijgen nul op het rekest. Geef de rechter feiten, en bewijzen die jou je zo belangrijke recht moeten geven.

Hij veegt er zijn reet mee af. En verraad het recht, rechtsgang wetboek en de burger(s). Dat is wat er gebeurd met burgers die ook nog eens onnodig jaren lang door een willekeurige rechtssysteem juridisch moeten vechten voor een correcte rechtvaardige uitspraak die niet word gegeven.     

Wederom een bericht van een ervaringdeskundige rechtsgang.

laurens wouters is zo een persoon die al jaren lang strijd tegen het onrecht wat hem is aangedaan. Dit is een recent bericht  die hij heeft gestuurd. 

laurens wouters

Bij deze hebben we onzerzijds weer wat waar moeten nemen,- en weer het slachtoffer geworden van het Nederlandse Staatsrecht en wel het Gerechtshof Den Bosch.

Waar we onzerzijds uit de uitspraak 24-9-2013 van de Hoge Raad moet vernemen dat de het Gerechtshof in Den Bosch niet op tijd de stukken heeft verstrekt, waarbij een termijn overschrijding heeft plaatsgevonden.

Terwijl we onzerzijds binnen tien dagen n.a.v. de uitspraak van het Gerechtshof 15-8-2011 direct  25-8-2011 beroep hebben aangetekend. Dat is allemaal terug te zien in het schrijvens gericht aan Gerechtshof in Den Bosch.

Onzerzijds hebben we binnen tien dagen na een uitspraak van het Gerechtshof in Den Bosch beroep ingesteld. Daaruit moeten we vernemen dat de zaak bij de Hoge Raad niet wordt behandeld n.a.v. van overschrijding van niet op tijd de stukken zijn verstrekt door het Gerechtshof.

Dat heb ik gedaan voor ik zoekende was naar een Cassatie advocaat om problemen en verjaring te voorkomen. Maar zo kan men zien hoe en waardoor en door wie er geen rechtsgelijkheid kan plaatsvinden. We hebben opnamen van de persoon van de Hoge Raad met betrekking of er stukken waren verstrekt door het Gerechtshof Den Bosch naar de Hoge Raad.

En verkreeg het antwoordt van niets ontvangen te hebben terwijl we beroep hadden aangetekend binnen tien dagen. En nu moeten we vernemen dat de zaak niet wordt behandeld n.a.v termijn overschrijding.

Woorden schieten tekort hoe dit allemaal kan plaatsvinden terwijl we in een termijn van tien dagen Hoger Beroep hadden aangetekend.

Ik ben zoekende naar personen die op gelijke basis zijn behandeld.

Onzerzijds hadden we alles gedaan om termijn overschrijding en verjaring te voorkomen. Maar zoals men kan vernemen mag het Gerechtshof wetend moedwillig de termijn overschrijding toepassen waarbij nimmer de Waarheid aan het licht kan komen en onnodig veel slachtoffers worden gemaakt.

Het schokkende van alles is ook nog dat onzerzijds altijd de eerlijke rechtsgang is onthouden waarbij onnodig lijden en strijden tot de dood aan ten grondslag ligt, geestelijke en lichamelijke mishandeling misbruik inhoud van commissie Samson.

En totaal vernietiging van alle gezinsleden en heel de gezinsleden onrechtvaardig getraumatiseerd. etc. Voor onze dood hebben we het besluit genomen om alles op de Site dbwa te plaatsen dat men kan vernemen hoe en waardoor we tot de dood hebben moeten streven en niet mogen leven maar overleven tot de dood door rechtsongelijke behandeling.

Dat noemt men dan Nederlands transparant Staatsrecht.

laurens wouters

Reageer op dit artikel……

Voor meer informatie: http://www.dbwa.info/

https://onrecht.wordpress.com/2012/11/17/laurens-wouters-ervaringdeskundige-spreek-over-rechtsgang-in-nederland/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s