ODBned: Pvda maakt de weg vrij voor Partij van de Eenheid

Stadhuis Amsterdam

In Den-Haag is de partij van de Eenheid al aanwezig.

Kort door de bocht.

Amsterdam: Partij van de Eenheid

Er komt een islamitische partij in Amsterdam althans ze doen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Een partij dat zegt niet er alleen te zijn voor hun te verwachte achterban. Maar het islam geloof straalt dictatuur uit, en een dictatuur staat haaks op een democratie. Overal in de wereld zijn we daar getuigen van. De islamieten ontwikkelen oorlogen tegen elkaar binnen hun landsgrenzen voor elk hun belangen.

Islamitische levenswijze Nederland

Een geloof dat alle neuzen de zelfde kant op wijst! Een dominantie waar deze bewoners zich in verenigen, een eenheid vormen. Als de islamitische bewoners van Nederland een eenheid zijn met de neus de zelfde richting op namelijk leven volgens het geloof. Hoe willen ze dat dan klaar spelen. Binnen de Nederlandse samenleving ?als de “partij” van de “Eenheid” nadrukkelijk te kennen geven niet er alleen te zijn voor islamieten.

Men zegt dat de partij niet alleen voor de moslims ontstaan is. Maar blijven verder vaag over de vraag voor wie nog meer. Willen de islamitische bewoners van Nederland deze partij overal in de grote steden, en voor welk doel. Is hun levenswijze dan zo veel anders dan de overige Nederlanders. Dat er een partij voor nodig is om die levenswijze meer te kunnen ontwikkelen. In het land van herkomst heeft men vaak te maken met dominantie door middel van de bestuurders, en dominantie betreffende het geloof. Het is de vraag of ze die manier van leven voorop stellen tegenover de vorm van leven in Nederland.

De kwaliteit van leven. De kansen als die gegrepen worden in Nederland, betreffende persoonlijke ontwikkeling en werk. Brengen deze mensen op een veel hoger niveau dan in het land van herkomst. Maar je moet het willen. Het maakt dan ook nieuwsgierig wanneer hun partij programma in te zien is. Want wat is hun draagvlak voor hun achterban.

De arbeiders van de Oostbloklanden de Polen bijvoorbeeld komen als er werk te doen is, gemakkelijk aan het werk  in het land. Er zijn in Nederland kansen voor arbeiders uit de slecht draaiende economieën  genoeg. Bedrijven willen als er werk is, deze werknemers graag een dienst betrekking geven.

Islamieten geïntegreerd in de samenleving?

De vraag is dan waarom een islamitische partij.  Zo word er onderscheid gemaakt tussen de bevolking, de burgers. En dat is nu precies wat de overheid niet wilt. Als je hier aan begint kun je aannemen dat het eind zoek is in de toekomst. Er wonen ongeveer 200 minderheidsgroepen in Nederland. Als die allemaal voor hun eigenbelangen willen opkomen en dus willen besturen. Verscheur je zo een land op den duur.

De grote partij wat voorheen PVDA was, en wat later PVDM werd.

Gebruiken en gebruikt worden.

De PVDA dacht zijn slag te kunnen slaan in het verleden door  minderheids-groep(en) binnen te halen om een van de grootste partijen te kunnen blijven. Ook werden leden van deze minderheidsgroepen gekozen om te besturen. leden met nihil ervaring en kennis. Rotterdam is daar een voorbeeld van. Namelijk bij de deelgemeenten aldaar.Het is spaak gelopen om allerlei reden.

Op een oude fiets moet je het leren.

De kans is aanwezig dat de leden en bestuurders van de PVDM zich meer en meer gaan aan sluiten bij die islamitische partij in Amsterdam. En dan word de PvdA bedankt voor de deur te openen naar een zetel(s) binnen de gemeente politiek. En daarmee is de weg vrij om naar Den-Haag te gaan. Als vertegenwoordigers van een islamitische partij. Wat betekend dat de PVDM een groot gedeelte van zijn achterban gaat verliezen in de toekomst.

Politiek leider Diederik Samsom open je ogen, er is werk aan de winkel. Zorg voor een nieuwe achterban. Er zijn  nog ongeveer 199 andere nationaliteiten over.!!!ODBned

Kort door de bocht ………..of toch niet? Reageer op dit artikel……..

Brengt de democratie  zich zelf in moeilijkheden op den duur?

Word democratie Nederland langzaam ontleed, en opgeslokt door een divers aan nationaliteiten? Politiek dient  in het algemeen de Nederlanders. Waarom een extra politieke partij voor een groep Nederlanders.

Je kan het niet iedereen naar de zin maken, hoe graag een ieder dat ook zou willen. Stel als alle nationaliteiten in Nederland een Nederlands paspoort in bezit hebben. En wakker worden en willen opkomen voor hun belangen en voor hun oorspronkelijk levenswijze. Zal er een complexiteit kunnen ontstaan die zijn weergave niet kent. Die op den duur niet meer te beheersen zal zijn. En niemand zou willen. ODBned

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s