ODBned: Internationale ”topbankster” gewaarborgd van inkomen tot zijn pensioen

Wat moet je daar voordoen. Heb even niet goed opgelet. Sipko Schat zegt mag ik even vangen?

 Libor-bestuurder Rabobank krijgt goudenhanddruk mee afgestemd op zijn jaarsalaris

 Rabobank spreekt over een verlies van een ‘internationale topbankier’

Sipko “de lieve” Schat een bestuurder van de Rabobank krijgt uit handen van zijn werkgever maar liefst 884.000 euro in het handje gestopt. De aanleiding is vanwege een fraude schandaal. Sipko de lieve Schat was verantwoordelijk voor oplichterij, dus zwendel betreffende de liborrente.

Deze man die al millionaire moet zijn in verband met zijn topfunctie. Krijgt voor zijn slechte rapport er bijna een miljoen aan euro’s bij. Dat bedrag komt overeen met zijn jaarsalaris. Dat is de uitkomst van een “arbitrageprocedure” die de bank was begonnen, bevestigde zijn werkgever gisteren.

Na dat de zwendel bekend was gemaakt, leek het alsof Schat mocht blijven omdat hij het vertrouwen van de commissarissen van de bank nog had. Maar “De lieve Schat”moest op kort termijn na de schikking toch het veld ruimen, in navolging van de al eerder vertrokken bestuursvoorzitter Piet Moerland i.v.m. het libor schandaal.

Wat was nu de oplichterij:

De Liborrente is een dagelijks vastgestelde rente die bepaalt tegen welk tarief een tiental belangrijke banken elkaar op korte termijn geld kunnen lenen. De banken melden die informatie elke dag door, en zouden daarbij opzettelijk een verkeerd tarief hebben doorgegeven. Op die manier probeerden zij de Libor voor eigen gewin kunstmatig te verlagen of te verhogen. ODBned

Kan je spreken van (top) medewerkers terwijl de banken de financiële markt  eigenhandig de nek hebben omgedraaid. Topbanksters is meer van toepassing.

Lees ook eens: https://onrecht.wordpress.com/2013/12/15/maarten-verheyende-simpele-reden-waarom-ons-financiele-systeem-gedoemd-is-om-te-mislukken/

Lees ook eens: https://onrecht.wordpress.com/2014/01/06/banksters-hebben-het-in-nederland-goed/

Burgers sparen, banken rente, waarde vermindering vermogen burgers, mega lijfrente plan polis, pensioen, waarde schommelingen negatief, stoppen met polis- geld terug negatief, verlies van inzet bevestigd, burgers benadeeld, banken stelen frauderen, zwendel oplichting, banksters met slecht rapport krijgen 884.000 euro betaald door werkgever, van bankcliënten hun spaargeld en wat al niet meer erbij. Mag ik even vangen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s