ODBned: Bescherming Top ambtenaren, Demmink middenkader, maar ”niet” voor de gewone werknemer..

Het slangen nest van weerzinwekkende ambtenaren

GWA

Het voormalige gemeente Waterleidingen kantoor Sloterdijk Amsterdam. Een slangennest met een aantal zieken geesten.

De overheid een eigen volk, een ander soort mensen. Met ambtenaren rechtbanken. Met hun eigen regels. Met hun eigen willekeur binnen het ambtelijke apparaat maar ook willekeur toepassen in de maatschappij. Blijf met je poten van onze mensen af. Een bericht gericht op de maatschappij. Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie maakte onlangs nog eens extra duidelijk dat het geweld tegen ambtenaren onaanvaardbaar is. Daar zal hij in grote maten gelijk in hebben. En soms ook niet.Bijvoorbeeld als de politie of andere ambtenaren onrechtmatig optreed tegen burgers.

Maar het ambtenaren apparaat is ziek met vreemdelingenhaat, antisemitisme, agressie, bedreigingen afpersingen, leugenverklaringen. Belastende informatie hebben van leidinggevende, en daardoor meer “thuis” kunnen zijn dan op het werk. Collega’s kapot maken om behoud van baan of een beter positie, is wat er bijvoorbeeld speelt binnen de overheid.

Daar hoor je Opstelten niet over spreken. Niemand binnen de overheid die een leidinggevende functie heeft spreekt daarover en pakt dat aan. Geen raadslid of wethouder. Rede omdat er personen rond wandelen die betrokken zijn of te veel weten over schandalen die de buitenwacht niet mogen weten. Die leden worden niet onder druk gezet, dus ook niet de chantabele. Het is een wereldje apart. Ook politieke partijen mengen zich niet in de problemen van de slangenkuil wat de overheid werkelijk is. Als je als ambtenaar in dienst bij de gemeente Amsterdam werkt en om hulp roept. Bij een politieke partij. De SP onder andere, ze doen helemaal niets. En ook nieuws bladen, bijvoorbeeld de telegraaf als je die een brief schrijft over de interne kwestie het beschuldigen van een ambtenaar waar bij ontslag dreigt naar 18 jaren dienstverband bij de gemeente Amsterdam keert je de rug toe.

Deze slangen kuil waar dit artikel overgaat betreft in dit geval de Gemeente Amsterdam.

J.Demmink

Maar laten we nu ons eens buigen over de zaak J.Demmink hij is jaren geleden ergens van beschuldigd men is naar de politie toegestapt en naar Openbaar Ministerie toentertijd, en de overheid deed er niets mee. De mensen die geholpen wilde worden, hun recht wilde krijgen, en hulp vroegen werden naar huis gestuurd. De beschuldigingen waren ernstig.

Procedure van Gemeente Amsterdam  als ambtenaar beschuldigd word.

Betreft directie gem.waterleidingen Amsterdam, die ambtenaar beschuldigd.

Ambtenaar word beschuldigd. Beschuldigingen komen van 1 werknemer gestuurd door directie, personeelszaken ,algemene zaken en groep uitvoering. Daarop volgend 5 dagen later schorsing. Dan verantwoordings- gesprek. Intimidatie volg van Gem. Waterleiding. Ambtenaar ontkend de beschuldiging. Ambtenaar zoek hulp Gem. Amsterdam stadhuis bij de hoor en wederhoor commissie. Commissie blijkt corrupt te zijn. Rechtszaak ter verdediging is daarmee een feit.

Verbod toegang werk.

Als een ambtenaar intern beschuldigd word, moet hij onmiddellijk zijn post verlaten in afwachting van mogelijk ontslag. Dan gaat men intern de zaak uitzoeken. Maar in dit geval werd er niets uitgezocht. Er viel niets uit te zoeken. Men heeft een valse verklaring gemaakt. Je krijgt een toegangs-verbod en word geschorst. Geen burgers zoals in de de zaak J.Demmink het geval is maar directie en P&O en andere ambtenaren degene waren die de beschuldigingen uitspraken. Op valse gronden. Het was een complot. Ik moest mij verdedigen op grond van deze beschuldigen. Op de eerste plaats om het tegendeel te bewijzen en om behoud van inkomen. Want de gemeente Amsterdam schreef in een brief als ik het tegendeel niet kom bewijzen ontslag zou volgen. Mijn ervaring zegt als je vals word beschuldigd er een strijdlust ontstaat, in je zelf die je instaat stelt heel ver te gaan met juridisch strijden.

Schorsing voor J.Demmink?

Met de beschuldigingen van de buitenwacht tegen J.Demmink kon deze ambtenaar gewoon blijven zitten, niets werd hem in de weg gelegd. Geen schorsing en afwachtend op een nader onderzoek, er gebeurde niets. Hij had als persoon niet de wil om zich te verdedigen. Het hoefde ook niet, hij werd buitenschot gehouden mogelijk door hem zelf en met medewerking.

Ambtenaar in vast dienst verband

Wat betekende dat de beschuldigde ambtenaar zich moest verdedigingen. Bodem procedures lang 7 jaren om precies te zijn.  Zeven jaren van een ongelijke onrechtmatige, onrechtvaardige valse strijd wat de gemeente Amsterdam voerde tegen zijn eigen medewerker.Werden het ook 7-jaren van onmacht tegen de corrupte rechtsgang. Het werd een juridisch “gevecht” met de rug tegen de muur. Met bewijzen in handen dat de beschuldigingen 1 groot leugen was.

Heeft de rechtbank er een bodemproces van gemaakt. Ik zeg dat, ik benadruk het, want het bewijs werd genegeerd. De Centrale Raad van Beroep te Utrecht 7 jaar later, heeft uiteindelijk toegegeven dat de beschuldigingen nergens op gebaseerd waren. Waar ik natuurlijk de strijd, de verdediging voor ben aangegaan. Was, voor behoud van werk en om mijn naam te zuiveren. “De valse beschuldiging”.

Maar mijn baan heb ik er niet mee kunnen behouden, zo besliste deze infantiele rechters. Mijn naam is nooit gezuiverd en de gemeente Amsterdam heeft nooit geen schade bedrag hier voor betaald. Het betalen aan de advocaat voor het verdedigen van mijn integriteit en baan werd in de eerste instantie gedaan met spaargeld en jaren later nog eens dertigduizend gulden bij de bank te lenen, waar het niet bij bleef.

schorsing bevestiging
schorsing bevestiging

Als je dit nu eens vergelijkt met De Demmink affaire, hij kon gewoon blijven zitten op zijn post. Niemand was een juridische bedreiging voor hem. Iedereen hielp hem, de rechtsgang, het OM de politiek. Hij werd niet onmiddellijk van zijn taak ontheven, en de beschuldigingen werden totaal niet onderzocht. Tot hij na zijn pensioen de strijd aanging met een nieuwsblad werd hij zelfs betaald door de overheid om de advocaat kosten te kunnen betalen.  Het is dus allemaal willekeur het is maar wie het is, Wat minister Opstelten roept poten af van onze mensen. Dat geld inderdaad voor Demmink en andere ambtenaren, maar niet voor iedereen binnen de overheid.ODBned.

Voor meer informatie: https://onrecht.wordpress.com/archive-blogbeheerder/

Rageer op dit artikel………

Met twee maten meten, willekeur, boeven beschermen, ambtenaren die oprechte burgers, en ambtenaren kapot maken, slangenkuil, onafhankelijke kranten? nee, politieke willekeur, politieke partijen, populisten, Jan Marijnissen, hoop geschreeuw geen daden, mensen helpen nul,lul, corruptie racisme, corrupte gemeente Amsterdam, corrupt politie Amsterdam, corrupte rechtsgang Amsterdam.. Opstelten poten af van eigen mensen, het beschermen van top ambtenaar Demmink, juridische kosten vergoeding voor topambtenaar Demmink,  geen vergoeding voor vals beschuldigde ambtenaar, in het putje glijden, onder de armoede grens leven, met twee maten meten, willekeur, huichelaars  sociaal dilemma klaplopers

Opstelten: poten af van eigen mensen,

Een overheid die ambtenaren vals beschuldigden en een verdachte ambtenaar J.Demmink tot aan het eind beschermen tegen burgers. Gemeente criminelen, in de zaak Buitendam gemeente Amsterdam, “Zwartzman” Stadhuis, Daders:  gem. Waterleidingen mevr “TH.de Jong”,  “mevr S.Joon”,  “hr. E.Ankersmit”, “hr.F. Smid sociaal werker”, en nog meer van die afdeling personeel en organisatie van de gemeente Waterleidingen, de directeur “Gast en plaatsvervangend directeur Apers” en nog velen anderen die in het complot zaten. “Dijkman” “Hendriks”. De gemeente Amsterdam verdedigde de corrupte ambtenaren van de gemeente Waterleidingen. Steeds meer ambtelijke daders raakte betrokken bij dit complot. En hebben zeven jaren lang op kosten van de belastingbetalers een advocaat het smerige werk laten doen. Om de beschuldigde ambtenaar kapot te doen willen maken. De beschuldigde ambtenaar moest spaargeld verbruiken en voorlopig dertigduizend gulden lenen en niet wetende of dat genoeg was om de beschuldigingen aan te vechten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s