ODBned: Zal het voor Donner een dikke sigaar met vuur en rook worden en een glas whiskey in de hand?..

Zal het voor P.H. Donner een dikke sigaar met vuur en rook worden met een glas whiskey in de hand na het J.Demmink proces?

P.H.Donner hij was toentertijd minister van Justitie die een uitspraak deed in het jaar 2002 over de zaak J.Demmink over de beschuldigingen tegen zijn top ambtenaar. Er is nog geen spoor van rook, laat staan vuur’, melde Donner.” Maar hij heeft nooit aangetoond met bewijzen, dat er geen rook was. Als hij dat had kunnen aantonen dan was het klaar geweest.

Als er volgens Donner geen enkel bewijs is dat kan leiden tot een vervolging. Dan hadden ze de secretaris generaal J.Demmink  toch met 100% zelf vertrouwen toentertijd kunnen verdedigen in de rechtszaal. Dan had je de schijn van een doofpot affaire helemaal kunnen afwenden. Nu is het al jaren lang aan het smeulen, met soms een enorme rook ontwikkeling.

Wederom blijkt het dat de overheid niets met de bevolking te doen heeft. Het is een ander soort mensen in hun eigen wereld. Die door macht en wat al niet meer, met minachting naar de maatschappij kijken. Het zal ze een worst wezen. Ze denken dat ze een onaantastbare positie hebben. Met je poten van onze mensen afblijven, zoals de huidige minister waar onder Demmink werkte laatst nog verkondigde.

Als het om hoge posities gaat iedereen dekt iedereen, eenheid continueert macht. Men verzuimd de burgers serieus te nemen en hen in te lichten over waarheidsvinding. Iets tastbaars ontbreek daarom ook aan de Donner-kreet. Er is nog geen spoor van rook, laat staan vuur’, aldus Donner. Daar kan je een kind mee het bos in sturen.

Veroordeling of vrijspraak.

Transparantie ho maar. Met dergelijke beschuldigingen aan het adres van een Topambtenaar, moet je schoon schip maken als overheid. Of kunnen bewijzen dat het niet waar is wat men over J.Demmink beweerd of de beschuldigingen tegen hem, zijn wel juist. Dan moet de rechtbank een eerlijk*vonnis uitspreken. Herhaal bij een echt eerlijk proces waar bewijzen en feiten gebruikt gaan worden bij een eindoordeel. Dan is de buitenwacht tevreden wat voor een uitspraak het ook word. Gerechtigheid geschied voor wie dan ook.

De beweringen van de drie ministers dat er geen spoor van belastend bewijs is, zal in de toekomst blijken of dat waar is.

Amerikaanse congresleden  Joe Pitts, Frank Wolf en Chris Smith houden zich bezig met de zaak J.Demmink

Nederlandse burgers en zelfs overheids personeel van andere landen congresleden van de US. Blijven zich bezig houden met deze zaak. En niet te vergeten de advocaat A.G van der Plas die 2 Turkse mannen bijstaat en J.Demmink beschuldigen van verkrachting jaren geleden. Die kan nu na dat de rechtbank eindelijk na vele jaren kort geleden beslist heeft dat de SG vervolgt moet worden. Pleiten voor haar 2 cliënten en met bewijzen komen. Ze moet het nu staven. Met haar overload aan bewijs wat ze voorhanden heeft. Maar deze zaak  heeft Nederland wel ernstig geschaad als rechtstaat. Het is de vraag waarom P.H. Donner nooit schoon schip heeft gemaakt met de beschuldigingen. Speelt er meer?

Misschien gaan we daar in het komende jaar(en) meer van te weten komen. ODBned. Word vervolgd

Reageer op dit artikel…….

Eerlijk* ongeloofwaardig zo goed als uitgesloten, kier, een wonder?  Winnie Sorgdrager, hirsch ballin het is gewoon niet waar, donner geen spoor van rook laat staan vuur’, opstelten geen spoor van bewijs, rechtbank, toga befje, hamer beng, OM niet-ontvangkelijke, ontvankelijk, A.G van der Plas, advocaat, schijnproces, werkstraf, vuur rook, glas whiskey, proost

Advertenties

4 gedachtes over “ODBned: Zal het voor Donner een dikke sigaar met vuur en rook worden en een glas whiskey in de hand?..

 1. GOD IS LIEFDE
  dat stond op een bord met schuifletters in de Staatslieden buurt ,in de straat waar ik geboren ben.
  Waar mensen uit de Jordaan het beter kregen ,gingen deze in de Staatsliedenbuurt wonen. Dan heette het ook de gouden knopenbuurt ,omdat er tramconducteurs ed woonden. Er bestaat een boek 100 jaar deze straat ,waar de solidariteit nog steeds groot ,ondanks dat er nu yuppie achtige mensen wonen (gasfabriek).Onze dokter was de Vries ,vader van de happy Hooker ,boezem vriend van Simon Vestdijk.
  Mijn ouders waren Gereformeerd ,kwamen van een dorp, Breukelen ,en wij woonden in een communistische straat ,met arbeiders, inbrekers ,van alles en nog wat. Zij hadden een bakkerij.
  Ik zat op de padvinderij van het Leger des Heils ,op Prinseneiland , at bij fantastische ,arme ,joodse Opoe en Opa Swalef ,Ik had Katholieke vriendjes ,zo communistische .In de jaren 50 hadden mijn ouders al 6 homo kennissen. Mijn moeder was altijd begaan met de zwakken uit de samenleving. Ik zat in Zuid op de Hogere School,zo maar wat.
  Door weer en wind waren er letters van dat bord afgevallen . Op een gegeven moment stond er GOD IS LEF.
  U kent een gedeelte van mijn verhalen ,voor wat er nog over is ,want recht is nep ,maar ook onrecht.
  Tegenwoordig hebben wij veel Goden zonen op alle fronten. Dat deze zo ijdel zijn dat zij de naam des Heere misbruiken ,dat weet niet een ieder. Maar er zijn zelfs dominees die zo ijdel zijn ,en daarmee goddeloze mensen beschermen, gaat mij toch wel te ver.
  Mijn Opa en Oma ,zo mijn Moeder , familie ,zouden zich omdraaien in hun graf ,dat ook oud AR politici obstructie plegen in Opa’s erfenis ,nu al weer 13 jaar ,ja U leest het goed 13 jaar ,tav van mijn Moeder/Vader/Oom en Tante., zo 35 jaar in vele nep procedures.
  Ik weet zeker dat er nu op dat bord zou staan :
  (deze nep )GOD is laf..
  Kerst , Pasen en Pinksteren zullen ooit op één dag vallen , de dag des oordeel .
  Daarover de volgende keer ivm Kerst rede ,waar ik al 30 jaar over aan het protesteren ben , oa bij KOK , Hoofdredacteuren
  Wij moeten wel man en paard gaan noemen wil de Koning ,met dat referentie kader nog lintjes gaan uitreiken .

 2. Ik hoor het mirakel van Bokma valse getuigenissen afleggen in landverraad.
  Vroeger mochten deze mensen niet stemmen ,laat staan hun mond open doen .En zeker geen mensen nu al verdedigen , terwijl de zaak onder de rechter ligt ,dan wordt het Hoogverraad

 3. Als wij het toch over rook hebben ,jaren geleden een ingezonden stukje naar Haagse Post gestuurd. Gelukkig nog geplaatst ook ,wat mij bij de Telegraaf bijvoorbeeld niet lukte.
  Wiegel stelde dat hij altijd met open vizier strijdt ,terwijl hij een dikke sigaar rookte. Door die rook zag je het vizier niet eens ,laat staan zijn ,in de camera kijkende strakke ogen.
  Wiegel vertelde toen niet waarom zijn partij kabinetten laat vallen ,als ex minister van Binnen Landse zaken ,waar zijn opvolgers vreemd overleden ,
  Leendert Ginjaar moest zijn partij opheffen ,Mei 1990 ,naar eer en geweten. Wiegel pleegde obstructie. Door zijn handels wijze jaagt hij mensen de dood in ,zo in het ongeluk . I s dat die Vrijheid (niet gelijkheid)Democratie /ondernemingszin broederschap?
  Ik hoorde hem bij Klokkenluiders on line ,hij leek mij straal bezopen ,die drank was zeker nog een winkeldochter van zijn vroegere onderneming.

 4. Het is nu belangrijk dat een ieder zich alleen stort op Joris Demmink ,en niet op politici ,voorlopig. Bij politici weet je nooit voor wie ze zijn ,dus wacht dit gewoon af. Wel is het zo dat het OM onder deze Minister van Justitie valt ,net als Joris /Korthals Altes /Korthals/Korthals ,de vorige ministers ,lid van Minerva ,zo deze zaak niet mogen behandelen. ,en moet opstappen ,zo andere belanghebbende in deze “partij”
  Nu is het zo wat Joris met kleine kindjes deed , maar hoe hij grote mensen chanteerde ,het leven zuur maakt ,daar wordt helemaal niet over gesproken ,wat echt nog belangrijker is..
  Dan mag Joris geen advocaat hebben ,als hij zelf, persoonlijk ,anderen een advocaat niet gunt .Rechts ongelijkheid / gerechtelijke dwalingen.
  Waar velen gewetenswroeging hebben , die moeten nu maar eens hun geweten gaan verschonen ,zoals rechters /advocaten/deurwaarders /notarissen/politici /griffiers etc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s