Avaazers – hier zijn ze, de definitieve resultaten van onze gigantische opiniepeiling onder de 34 miljoen wereldburgers van onze gemeenschap

17-04-2014 9:24
Aan: Blogbeheerder J.Buitendam
onrecht.wordpress.com
ONRECHTDATABANKBUREAU.NED
Avaazers – hier zijn ze, de definitieve resultaten van onze gigantische opiniepeiling onder de 34 miljoen wereldburgers van onze gemeenschap! De mensen hebben gesproken, en we zijn vastbesloten om de wurggreep van bedrijven op onze regeringen los te wrikken, elk kind op school te krijgen, en nog veel, veel meer:

We hebben onze koers bepaald, en het is een zinderend plan – laten we het waarmaken!
Avaaz neemt nooit geld aan van regeringen of bedrijven of andere grote donoren — we draaien voor 100% op kleine donaties van Avaaz-leden. Dit is waarom het onze gemeenschap is die de touwtjes in handen heeft, en niemand anders. Klik om dit plan mogelijk te maken in 2014:
JA, IK DONEER €2JA, IK DONEER €3JA, IK DONEER €4JA, IK DONEER €5JA, IK DONEER €8
Klik hier om een ander bedrag te doneren.
Dit is een zeer waardevol proces geweest als leidraad voor ons team — heel veel dank aan iedereen die hieraan heeft deelgenomen! Als bedankje, bekijk hierde boodschappen die mensen op de pagina met enquêteresultaten hebben achtergelaten (scrol er doorheen – het zijn er tienduizenden!). Het is een prachtige en inspirerende momentopname van menselijkheid, en deze geweldige gemeenschap. Het is zo betoverend om dit te doen met jullie allemaal samen!!Met heel veel liefde, en vol verwachting en dankbaarheid,Ricken, Meredith, Lisa, Rewan, Mina, Alex en het hele team van AvaazAvaaz is een internationaal campagnenetwerk van 34 miljoen mensen
 en streeft ernaar dat internationale besluitvorming wordt bepaald door inzichten en waarden van de wereldbevolking. (“Avaaz” betekent “stem” of “lied” in veel talen.) Avaaz heeft leden in alle landen van de wereld; ons team is verspreid over 18 landen in 6 werelddelen en werkt in 17 talen. Lees meer over de grootste campagnes van Avaaz hier, of volg ons op Facebook of Twitter.

Jij ontvangt dit bericht omdat je deel hebt genomen aan Maak het plan mogelijk! op 2013-03-22 met asusjohan@hotmail.com.
Zorg dat avaaz@avaaz.org in jouw adresboek staat om er zeker van te zijn dat Avaaz jouw inbox bereikt. Om je e-mailadres, de taal of andere gegevens te wijzigen, kun je contact opnemen via dit formulier. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar unsubscribe@avaaz.org, of klik hier

Om contact met Avaaz op te nemen, beantwoord deze e-mail niet, maar stuur een bericht naar www.avaaz.org/nl/contact of bel ons (in het Engels) op +1 888 922 8229 (VS).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s