ODBned: Gepke de Leef strijd voor gerechtigheid tegen de almachtige foute overheid.

gepke de leef.jpg 1 De zaak Gepke de Leef.

Het is een zeer aangrijpend verslag van een vrouw die vecht voor gerechtigheid.

Maar die tot op heden niet krijgt. Een zaak die zich al jaren lang voortsleept door deze zeer sterke vrouw die niet aan opgeven denkt. Omdat haar vreselijk onrecht is aangedaan. Haar verslag liegt er niet om.

Ze heeft te maken met de overheid die zich als een Tiran een alleen heerser gedraagt en doen wat ze willen. Ten koste van haar levensvreugde. Haar leven wordt en is tot een hel gemaakt. Deze autoriteit de politie staat kennelijk boven de wet.

Aangifte worden niet geaccepteerd door de politie

De politie waar zij in aanraking mee is gekomen om onder/andere aangifte te doen. Kwelt haar, sterker nog men gebruikt geweld dreigt,- en wat al niet meer om haar te intimideren ze willen van haar af.  Een burger die alleen aangifte wil doen. Een burger die aangeschoten, en weerloos is, die juist hulp nodig heeft van in dit geval de politie. Wordt door deze overheid instantie zeg het nog maar even, ik benadruk het nog eens de politie in de kou gezet beter gezegd zwaar genaaid in alle opzichten.

De politie heeft er kennelijk belang bij de aangifte niet op te nemen

De politie heeft er kennelijk veel belang bij om die aangifte niet op te nemen. Politie is in alle gevallen de neutrale partij, en niets zou er in de weg moeten liggen om de aangifte te behandelen. Ook niet als de aangifte gericht zijn tegen medewerker(s) van die politie.

De politie als die niet corrupt is moet open staan voor aangifte en een eventueel onderzoek. Maar er blijkt nooit onderzoek te zijn gedaan. Je kent het spreekwoord van de politie waar geen rook is is zeker geen vuur. Met andere woorden onderzoek is niet nodig binnen het politie korps. En dat is machtsmisbruik. En het misselijk makende van dit soort affaires is dat 1 persoon in dit geval 1 persoon moet vechten tegen alle overheid instanties die ze op haar pad krijgt. In de strijd om gerechtigheid, namelijk van politie tot en met rechtbanken en zelfs de ombudsman en advocaten die betaal worden door haarzelf haar werk verleden “belastingen” maar dat geld natuurlijk voor iedere belasting betalende burger in Nederland. Geld, belasting geld wat gebruikt word tegen een rechtzoekende burger.

Gepke zegt het volgende  betreffende haar ervaringen met de politie  en meer overheidsdiensten waar ze mee te maken kreeg in het verleden.

En wat te denken van O.v.J’s die rechter/raadsheer zijn geworden en in die functie zaken tegen bijv politiegeweld/moord moeten beoordelen.. en dan de verdachte agenten dan ook als getuigen en niet als verdachte ondervragen. Meest smerige voormalig O.v.J. P.C. Kortenhorst. En wat te denken van O.v.J./AG Sacha Spoor die ook zaken voorbrengt waarbij haar man Bernt Schneiders is betrokken als korpsbeheerder politie regio Kennemerland en burgemeester van Haarlem.

Wanneer stopt dit drama nu eens zodat deze vrouw haar leven weer kan oppakken. Het is vreselijk te moeten concluderen dat de politie wie de burgers hun vrienden moeten zijn. Juist burgers kapot maken.

En deze zaak Gepke leef staat niet op zich zelf. Er zijn meer misstanden die te maken hebben met de politie. Maar zoals de ervaring ons heeft geleerd dekken alle overheid instantie in de meeste gevallen elkaar.

Het is zeer triest datgene te moeten concluderen in een land als Nederland waar van, de niets vermoedende burgers denken dat ze in een rechtstaat wonen. Het tegendeel ernstig genoeg waar is. Als je in een situatie beland raak waar de overheid tegen partij word. En dat kan zomaar gebeuren.

Kan je te maken krijgen met zware machtsmisbruik middelen, delicten van die overheid. Met resultaat dat je zonder daar invloed op heeft, in het afvoer putje beland ‘einde oefening’ van een rechtvaardig burger. Ik benadruk het, dat is wat er in Nederland gebeurd ten nadele van rechtvaardige burgers. En niet bij criminelen. Lees haar ervaringen met de politie. Op http://www.politiewilnietsmetaangiftedoen.wordpress.com/

Burgers die nadelige ervaringen hebben opgedaan zouden daar meer over moeten praten, meer kenbaar moeten maken. Maar dat gebeurd helaas te weinig. Nee de persoon Gepke van de leef,- die zijn maar op een hand te tellen in Nederland. Een vrouw die het er niet bij laat zitten en niet bang is uitgevallen. Maar door het niet kenbaar maken van andere schrijnende gevallen veroorzaakt door de overheid blijven deze verschrikkelijke misstanden plaatsvinden tegen weerloze burgers. Burgers open je ogen. Help deze vrouw steun haar.

Advertenties

11 gedachtes over “ODBned: Gepke de Leef strijd voor gerechtigheid tegen de almachtige foute overheid.

 1. Verblijf momenteel in Zorginstelling van Zorgbalans Haarlem wachtend op operaties aan beide benen.Operaties nog steeds niet mogelijk door eerdere 20013-2015 belemmering medische zorg door politie B&W Haarlemmermeer( te gevaarlijk kans op verlies/amputatie van benen) maar moet binnen kort instelling verlaten omdat de eigenbijdrage CAK en verzekering meer is als WAZ inkomsten waar beslag op ligt door deurwaarder de Best Hoofddorp voor boetes wildplassen en valse aangiften tegen mij door Lieta de Bruin en politie/B&W Haarlemmermeer. Kom dus binnenkort weer met rolstoel op straat/voor politiebureau Hoofddorp want zolang die niets met mijn gedane aangiften doet sta ik met mijn rug tegen de muur. Dit is niet alleen mijn probleem maar voor duizenden Nederlands ingezetenen. we gaan dus middeleeuwse taferelen krijgen met gewonde mensen op de straten.

 2. Zie ook de zaken R.I.P. Ihsan Gurz vermoord in politiecel.
  R.I.P. Michael Koomen vermoord door politieagent Fred Buffing.
  En vandaag weer in de media het creatief rechercheren van politie in de zaak jonge vrouw Tahlita vermoord, maar politie maakte daar eerder gemakshalve zelfdoding van gelijk de zaak Anass. Deze zaken zijn het topje van de ijsberg van machtsmisbruik. Doofpotten van politie Nederland.
  Maar ik ga weer verder wachten op behandeling van mijn gedane aangiftes. Ben dus niet meer online om te reageren op de fijne reacties van bewoners van huize Lunatic.

 3. @Erik 11 februari 2015. De waarheid kan nooit een belediging zijn want ze hebben zich wel degelijk schuldig gemaakt aan strafbare feiten zoals vermeld online. En de boete’s zijn nog niet bekend bij het CJIB. Dus aan wat voor fraude/corrupt handelen politie zich nu weer schuldig aan heeft gemaakt is nog duister. Net zoals een civiele procedure door nationale politie tegen burger, en de kosten voor gijzelingen stelen ze uit de staatsruif. Burgers kunnen amper nog procederen omdat ze de kosten zelf moeten betalen. Kies jij lekker partij voor je collega’s 🙂
  Als je volgende reactie weer zo onzinnig/verward is reageer ik niet meer.
  Zie je later weer voor politiebureau Hoofddorp.

 4. Ach Gepke, word het niet eens een keer tijd dat de rechter een machtiging tot opname gaat afgeven? Je bereikt helemaal niets met je beledigende websites over politie en rechterlijke macht.

  Na een aantal jaren lasteren en complotteren heb je niets bereikt. Stop ermee en laat je langdurig behandelen in de GGZ.

  1. Het is een kwestie van politie is verplicht aangiftes op te nemen en door te sturen naar rechtbank en burger is verplicht aangifte te doen als hij/zij kennis getuige/slachtoffer is/heeft van strafbare feiten.

   Enne de Erik de waarheid kan nooit beledigend zijn.

   1. Het word beledigend als je agenten met naam en toenaam beticht van feiten die niet door hen gepleegd zijn.

    Heb je alle boetes voor wildplassen, vuurtje stoken en wildkamperen al betaald? Of word je weer gegijzeld eerdaags in hotel de Houten Pollepel?

 5. Mevrouw de Leef bivakkeert voor de zoveelste winter op het plein voor het Politieburo in Hoofddorp.Als je het niet weet , zie je alleen een berg plastic zeil.Zover ik weet gaat het voornamelijk over een familiekwestie, een erfenis.
  Iedereen heeft het recht om te procederen, als je echter meerdere malen in het ongelijk wordt gesteld, zou je en keer moeten stoppen.Het artikel is trouwens heel slecht geschreven, stikt van de fouten.

  Bedankt voor uw reactie.

  1. @ Lawassisthoofddorpnl, Het gaat voornamelijk over politiegeweld tegen burgers en zij Ja politie/politici die de wetten behoren te handhaven zichzelf boven die wetten hebben geplaatst.
   Iedereen heeft het recht om te procederen dat is juist het probleem : Als een burger getuige/kennis heeft van strafbare feiten is hij verplicht daarvan aangifte te doen. Juist dat heb ik dus gedaan maar politie weigert die/mijn aangiften te onderzoeken en laat ze in de lade van het politiebureau liggen dat is belemmering van de rechtsgang. Want zo komt het over/feit alsof NL een politiestaat is en geen rechtsstaat. Lees eerst voor je reageert. Maar vreemd dat je wel zo wakker zou zijn om te kunnen beoordelen dat het slecht geschreven is met veel taalfouten. Last van tunnel visie daar op het politiebureau? Of ben jij 1 van de recherche lama’s ( ja jij magere blonde)die nu beneden moet zitten achter mijn tuintoilet? Ja gooi dan eens een rol papier naar buiten. Koning keizer admiraal naar toilet gaan moeten we allemaal.

   Bedankt voor uw reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.