Foute rechters niet verplaatsen er is maar een optie ontslag.

Ambtenaar met koffertje

De overheid een log orgaan. Niet meer van deze tijd. Dit systeem maakt zich zelf ziek.

En het is ernstig ziek.

Een organisatie die grotendeels betaald word door de maatschappij. In ruil voor service voor die zelfde maatschappij.

Maar die service is vaak ver te zoeken, burgers komen van een koude kermis thuis. Lees bijvoorbeeld wat Gepke de leef en vele andere is overkomen door medewerkers indienst van die overheid.

Het zijn niet alleen corrupte rechters, het zijn ook andere medewerkers die fout zijn binnen het overheids orgaan. U kunt het lezen op deze website. De Nederlandse rechtstaat bestaat niet, althans niet voor iedereen. Onderschijt word er gemaakt, en het is vaak een zaak van willekeur. De burger heeft het nakijken. Zo werkt het bij de overheid. Ze kunnen je maken en breken. In de maatschappij is er geen breekijzer omdat onrecht tegen burgers te stoppen.

Waarom het  verplaatsen van foute overheidsmedewerkers infantiel is te noemen en gevaarlijk is voor de overheidsdiensten.

Natuurlijk uitzonderingen daargelaten maar dat is een ander onderwerp.

Waarom maakt deze organisatie zich zelf ziek, omdat foute medewerkers van hoog tot  laag in functie overgeplaatst worden. Het probleem word verschoven, naar een andere afdeling of andere dienst. De foute criminelen binnen de overheid daar worden niet echte sancties tegen ondernomen. En ontslag is bijna ondenkbaar. De foute criminelen krijgen elders betere banen dikwijls aangeboden, of mogen vervroegd met pensioen. De overheid. De vraag is waarom worden de foute beschermt. En goede ambtenaren en burgers het putje in gespoelt. Bron: ODBned

Advertenties

Een gedachte over “Foute rechters niet verplaatsen er is maar een optie ontslag.

 1. A lie had no legs
  Al is de leugen nog zo snel
  de waarheid achterhaald ze wel ,zeiden wij vroeger.
  Advocaten ,rechters ,notarissen , leden van Minerva draaien dat tegenwoordig om wetende middels obstructie dat het heel lang kan duren voordat de waarheid aan het licht komt. Zelf doe ik daar al 35 jaar over bij die lui.
  Een beetje integer kan niet zei mevrouw Ien Dales .Waar de leugen blijft regeren ,kon zij de leugens niet meer aan. Niemand(die de dienst uitmaken ) is meer integer ,en niemand heeft sterke benen om de weelde van vrijheid ,democratie, rechtsstaat te dragen. met de grootste minachting moet je dat aanvaarden. Wij leven in de tijd van Sodom en Gomorra ,en vooral niet achterom kijken want dan wordt je sociaal ,juridisch een zoutpilaar. Maar ja waar men 35 jaren mijn rechten heeft gestolen ,zo veel schade aan mij ,maar ook gepeupel ,heeft opgeleverd ,zal je wel steeds terug moeten kijken.
  Gelukkig heb ik in deze fascistische staat dezelfde mentaliteit als bijv mevrouw Ellen Burka (joodse schaatscoach ,met nog veel levenslust en humor )Je verlangt geen medelijden meer ,maar mede leven.
  Waar wij door oneerlijke procedures zijn gedeporteerd,oa joodse rechter/advocaat ,waar ik al 13 jaar lang erfgenaam ben van 2 erfenissen waar banken in hebben gecollaboreerd ,waar ik nog geen papier van gezien heb ,art 19 procedures met het bedrijfsleven ,en veel met corruptie te doen heb in een art 12 procedure ,zal ik wel achterom moeten kijken.
  Ik ben niet iemand van ïn naam van een God ‘of dat is God’s wil ,maar onderzoek alle dingen ,behoudt het goede ,maar daardoor getuigenissen moet doen voor het slechte(de duivel?)
  Wel stel ik dat er geen zege rust op 02-02-2002 op het Staatsrechtelijke /politieke huwelijk van ons Koningspaar. Privé gun ik ze dat wel ,maar daar mag ik niet over oordelen.
  In een democratische Staat mag je best zaken verbieden zoals bijv. wapen bezit. Zo ook de hersenspoelende ,bezopen studentenclub Minerva. De Koning moet daar afstand van nemen ,zeker als hij nu 2 heren dient. Opstelten wordt gechanteerd door zijn eigen club leden. Hij spreekt al recht in de zgn onafhankelijke Rechtsstaat, terwijl hij zelf ook tot strafvervolging kan over gaan.
  Nu weer een Ombudsman uit het bedrijfsleven ,van Zutphen ,waar de tweede kamer zich met een Jantje van Leiden afmaakt. Vereniging van Rechtspraak wat heeft die club nog gedaan tot nu toe aan onze Rechtsstaat? Hij kan eerst beginnen met al die obstructie van al zijn voorgangers.
  Wij hadden een Nico Buiswater ,die kwam uit de duikboot ,werd BVD voorzitter ,ging het bedrijfsleven later in. Hoe verzin je het?
  Kalbfleisch NMA, ex advocaat ,tegen (kartel)afspraken, machtsposities bedrijfsleven
  AFM (klacht ingediend )Doctors van Leeuwen (ex BVD /col PG /ruzie met Winny,het bedrijsleven in met aandelen)Feilzer /FORTIS bank
  En ga zo maar door ,waar Hitler keek welke joodse mensen hij wel kon gebruiken ,Niod bestuursleden in het bedrijfsleven ,Amerika welke Duitsers ,kijkt de Regering welke zij wel kunnen gebruiken als voorzitter /leden van commissies.
  Over AIVD ,minister van oorlog, minister van veiligheid zullen wij het nu maar niet hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s