Top banksters en salaris.

zalm ha ha

Gerrit Zalm waarom die uitgemeten lach!!! heeft hij misschien…..

Het is een wereldje apart vroeger lang geleden waren het keurige heertjes, zo werd er over hen gesproken.

Ze runde een bank, een bank van lening en voor een savings account. Daar gingen de burgers voor naar een bank.

In die periode zo een 43 jaar geleden burgers van hoog tot laag werden aan het eind van de maand persoonlijk bedankt voor zijn werkzaamheden en kreeg zijn loonzakje mee naar huis.

Het salaris in het handje krijgen van de baas verdween. Salarissen moesten op de bank gestort worden.

Dus zo een 43 jaar geleden kwam daar een eind aan. Namelijk de salarissen van de beroeps bevolking moest worden gestort door werkgevers bij de Nederlandse banken. Een verandering die overheid en banken invoerden. Daar werd natuurlijk veel geld mee verdiend en nog. Iedereen een rekening dus totale controle over inkomsten van de beroepsbevolking.

Maar zoals dat gaat met een onderneming ” in dit geval banken” moet men de producten vernieuwen of iets nieuws creëren, als je met je bedrijf een stevige positie wil behouden. Rente pakken op de salarissen van de beroepsbevolking en hypotheken is kassa maar niet genoeg. Want de topbankiers willen een topsalaris. Dus zijn er allerlei nieuwe zakelijke constructies bedacht de laatste 43 jaar bij de banken op het gebied van verzekeringen sparen, beleggen geld lenen hypotheken noem het maar op. Er van uitgaande dat dit bedacht word door de topbanksters. Een ding is zeker het is big business Easy money. Nederlanders zijn gewillige klanten als het om deze producten gaat. De banksters in Nederland zijn er schatrijk van geworden.

Banksters willen meer en meer op hun eigen savings account dan wel belegging rekening.

Men noemt ze top-bankiers. Maar zijn ze dat dan ook. Het is gebleken dat als er in de wereld een crisis voordoet de ene naar de andere bank failliet gaat. Dan kan je je afvragen waarom men een bankier een top-bankier noemt. Als je een bank kan behoeden tegen faillissement als top-bankier wat zijn taak zou moeten zijn. Dan zou je hem kunnen duiden als een goede leidinggevende aldaar. Maar vooralsnog is dat dus niet gebeurd. Banken zijn opgekocht door de overheid. Door wanbeleid en onvoldoende kennis, slechte constructies en niet kunnen anticiperen betreffende een crisis. Een stuurloos schip zou je een bank kunnen noemen. Die over genomen is door de overheid  Een schip zonder kapitein.

Hebben ze de schijn tegen en wie roept ze een halt toe.

Opgekocht met de zogenaamde top-bankiers en al. Je kunt je afvragen waar de top-bankiers hun prioriteiten liggen? bij het voort bestaan van de bank, of hun eigen financiële situatie nog even aan te dikken met extra euro’s. Per Slot van rekening verandert de top nog al eens bij banken.En de vertrekkende bankster(s) krijgt ook een vertrekregeling. Dus wie volgt. Een vertrek regeling (vette bonus) die een werknemer tot en met zijn pensioen niet bij elkaar kan verdienen. Ontslag loont heel er goed in deze business. Het lijkt een structurele constructie te zijn. Structurele kapitaal verrijking van “heertje tot heertje”

   zak euros

Het is een van de weinige goede constructies die ze hebben bedacht. Niet voor de Bank maar wel voor de Banksters zelf. Nu een periode later in wat rustiger vaarwater, na de banken crisis…… zijn ze zich weer meer aan het verrijken zonder zich te daarvoor te schamen. Nee het zijn gewetenloze mannetjes die daar werken,en die over de gewone man zijn rug zich schat en schat rijk weet te maken. Het zijn allang geen keurige heertjes meer. Bron:ODBned.  “Het gaat de top” zo lijkt het,- niet te gaan om de bank, maar om zijn eigen beurs.

Een bank een bedrijf waar je als werknemer als je de juiste weg bewandeld gemakkelijk schatrijk kan worden.

Wie appelen vaart, die appelen eet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s