ODBned: Onderschat de lichamelijke problemen en de afloop van een schade beoordeling niet.

lichamelijke schade

Onderschat de lichamelijke problemen en de afloop van een schade beoordeling niet.

lichamelijke schade door toedoen van derde.
De schade bedragen die aan mensen uitbetaald worden door bijvoorbeeld verzekeringsbedrijven is al lang niet meer van deze tijd. Deze kleine bedragen die men zo bepaald heeft in het verleden moeten aangepast worden aan deze huidige tijd.

De mentaliteit van de regering,- het denken over de samenleving is sterk verandert. De overheid heeft de burgers veel meer verantwoordelijkheden gegeven. Zelfredzaamheid is er bijvoorbeeld een van. Zelfredzaamheid is eigenlijk gewoon een enorme bezuiniging actie van de overheid ten kosten van de burgers.

Het water stroomt opwaarts maar het heeft de lippen nog niet bereikt. De werkgevers willen niet meer voor verzuim van werknemers op draaien als men in eigen tijd een ongeval oplopen. Bijvoorbeeld door sport te beoefenen. Men pleite enkele dagen geleden nog, dat de werknemers een extra verzekering moeten nemen voor lichamelijke schade opgelopen buiten werktijd. Maar daar zit nu juist het probleem. Verzekerings- bedrijven dekken de schade niet. Als het om ernstige of blijvende schade gaat. Ze kopen het af en de verzekerde zit met de gebakken peren.

Lichamelijke schade door derde.
Uitbetaald door verzekeringsmaatschappijen komt algemeen neer op 30.000 euro, uitzonderingen daar gelaten. Dat is zo door de overheid en verzekeringsbedrijven in het verleden vast gesteld. Dit is een onacceptabele laag verzekeringsuitkering waar je niets mee kunt.

Van werkplek naar de afvoer put
Het is te gebruiken voor de eerste levensbehoefte maar als je niet meer je werk kan voortzetten op welk gebied dan ook. Dan is het een hard gelach en glijd je in Nederland al heel snel in de afvoerput van het Nederlands systeem. Bijstands-niveau dus. Wat nu als een persoon voor ouders zorgt, en een blijvend lichamelijk schade oploopt door een ongeval. Wie zorgt dan voor haar, en de ouders.

De overheid moet in geval van ernstige letselschade of nog ernstiger invaliditeit door derde hun verantwoordelijkheid nemen. En onafhankelijke specialisten zouden moeten onderzoeken wat de op gelopen schade aan het motoriek, lichaam is. Maar het gebeurd voor alsnog niet. Het komt dus van een kant. En daar moet verandering in komen. In Nederland kan je aanspraak maken op lichamelijke schade vergoeding maar ook op smartengeld ook wel immateriële schade genoemd.

Die immateriële schade claim is ontworpen door verzekeringsmaatschappijen en geeft hun controle over de hoogte van de totale uitkering. letsel en immateriële schade. Ze kunnen omdat het over de geestelijke gesteldheid van het slachtoffer gaat dit negatief manipuleren. Onder het mom van u vind u zelf zielig en daarom blijft u ziek. U heeft een psychisch probleem. En daar moet het slachtoffer vanaf. Het gaat dan over het verwerken van het leed wat iemand is aangedaan.

Whiplash
En dat verdriet die verwerkingstijd,- die misbruiken ze ten onrechte om de claim zo laag mogelijk te krijgen. Bovendien kan je wel degelijk door schade aan je hersenen problemen krijgen, maar dat staat los van de emotie verwerking die een persoon ondergaat door bijvoorbeeld blijvend letsel. Whiplash is daar een voorbeeld van. Hersenen kunnen anders reageren door een whiplash in de eerste periode na een ongeluk. Als het bewustzijn hersteld kan een 2de periode aanbreken van heftige emoties. Maar de verzekering dekt dat af onder een sluier en zo word een ernstig probleem ontstaan bijvoorbeeld door whiplash uitbeeld gehouden ten nadelen van het slachtoffer.Ten nadele van de schade beoordeling. De verzekering gebruikt ten onrechte de tweede periode om de ernst van het ziektebeeld af te zwakken. Terwijl de patiënt niet weet of hij of zij hersteld van de hersenen die niet meer juist functioneren.

En dat is een middel wat men gebruikt om definitieve uitkering zo laag mogelijk te realiseren. Door middel van het advocaten spel. En uiteraard niet over hersens schade door toedoen van derde.

Lichamelijke schade claim
Dus lichamelijke schade kan schade aan de hersens zijn, schade aan al de lichaamsdelen die je maar kan bedenken. Daar moet een slachtoffer financieel bijgestaan worden door middel van een verzekering schadeloos stelling zolang het nodig is. Als de persoon zijn broodwinning niet kan voortzetten door de schade die hij of zij heeft opgelopen.

En geen eenmaal uit te keren bedrag van 30.000 euro of meer aan mensen, met wel of niet nader in te schatten periode van lichamelijke beperkingen opgelopen door derde.(En geen juridisch document te moeten ondertekenen dat op het moment van uitbetalen de verzekering geen enkele verantwoording meer heeft betreffende de lichamelijke schade). Waar ze in direct al mee aangeven de ernst van de beperkingen, te erkennen van het slachtoffer maar waar ze niet de verantwoordelijkheid voor willen nemen.

Het slachtoffer moet aanvullend betaald worden van zijn laatst verdiende salaris. Als hij of zij niet meer lichamelijke in staat is om zijn werk te kunnen verrichten en geen andere financieel gelijksoortige baan kan vinden.

Lees ook: https://onrecht.wordpress.com/2012/06/04/wat-is-het-moraal-van-een-advocaat/ Letselschade advocaat Fwp Wolters

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s