ODBned: Nederlandse Banken investeren in kernwapens en militaire uitrustingen.

Dat is natuurlijk schokkend maar het gebeurd! Betekend wel dat de cliënten indirect ook verantwoordelijk zijn als wapens worden ingezet als er ergens in de wereld een oorlog uitbreekt. En dat zou je toch niet willen. Je zou dat niet op je geweten willen hebben. Je weet normaal gesproken niet wat de banken met de cliënten hun geld doen. Onder andere investeren ze dus in oorlogstuig. Daar worden cliënten niet van op de hoogte gebracht door de banken.

Nederlanders zijn op basis van nadenken reactie en actie somatisch gedrogeerd door het systeem.

Banken plegen bijvoorbeeld fraude daar worden ze rijk van. Dat mag van de overheid. Maar zijn desondanks veel al niet stabiel op bepaalde momenten dat is wel gebleken. Als blijkt dat de bank bijvoorbeeld veel te weinig kapitaal heeft om de enorme hoeveelheid slechte leningen die ze hebben afgesloten op te vangen. En met een beetje crisis vallen ze als domino stenen om. Ook word geld gebruikt het zogenaamd geld lenen van een klant die een hypotheek heeft afgesloten. Om andere klanten een hypotheek te verstrekken. En de klanten daar niets van afweten.

Eigenlijk moet je het zo zien dat de burgers elkaar het geld lenen en dat loopt dan via de bank die zeg maar (commissie) vette rente vangt. Over tien tallen jaren.Toch kan de bank op zeker moment geen genoeg eigen middelen in huis hebben omdat het werkt met geld van derde om kapitaal te vergaren. En dat is makkelijk grof geld verdienen wat bij wet verboden is maar die wet niet voor banken geld. Het brengt dus wel extra risico’s met zich mee. Die ze ook nemen! Een middel om problemen te voorkomen is de boete clausule die men meestal in een contract zet. Als er iets in de tussen tijd fout gaat, dan ontstaan er onhoudbare problemen die leiden tot het omvallen van een bank.

Trouwens 95% van de geldhoeveelheid wat in omloop is in Nederland. Bestaat uit dit digitale geld. Minder dan 5% is nog fysiek geld. Hoe zo problemen?   Als er een banken crash ontstaat dan worden de banken weer met geld van de burgers overeind gehouden. Ze hebben dus alle macht en kunnen doen wat ze willen. En schijt aan de burgers en cliënten hebben. Banken investeren in wapens click op http://eerlijkegeldwijzer.nl/bankwijzer/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s