ODBned: Binckbank naait zijn klanten.

Deel 2 Banken Er zijn banken waar je kunt handelen in aandelen en derivaten zoals u weet. Waar onfrisse praktijken gesignaleerd zijn jongstleden. Binckbank word genoemd in deze zaak door een andere beleggingsbank De Giro BV. In het kort gezegd. Die stelt dat cliënten van Binckbank benadeeld worden. Namelijk razend snel word de aankoop van cliënt onder zijn neus verkocht en razend snel word hij te koop aangeboden. Met andere woorden een tussenpersoon verdiend hier heel veel geld mee. En de cliënt van Binckbank betaald te veel voor de aandelen die hij koopt. Allemaal foute boel dus. Wat dan opvalt is, dat als je het als bank in dit geval Binckbank het niet eens bent wat De Giro BV zegt. Je naar de rechter stapt om je naam te zuiveren. Erg belangrijk voor je klanten.

Het geeft duidelijkheid of je fout bent of niet. Maar dat is niet gebeurd. Binckbank houd zich erg stil in deze kwestie. En zo plotseling uit het niets worden klanten die jaren lang een rekening hebben bij deze bank zins kort benadert door Binckbank met de mededeling dat we willen uitsluiten dat u een terrorist bent als klant. En moet de klant bewijzen dat hij geen terrorist is of terroristen sponsoren. Aldus Binckbank. Onfrisse praktijken zijn gesignaleerd. Binckbank word genoemd in deze zaak.

Click op de volgende links voor meer info  http://www.quotenet .nl/Nieuws/Terugkijken-Hoe-een-high-frequency-trader-u-naait-bij-aandelen-kopen- 153316

En http://argos.vpro .nl/nieuws/flitshandelaren-dringen-voor-bij-aandelen-order

Wat is nu het geval. Die zelfde vage instellingen die men banken noemt en wie zich blijkbaar dit kunnen veroorloven hebben een opdracht gekregen van de Ned. Bank. Met het oog op “ter voorkoming Witwassing en Financiering Terrorisme” De taak om cliënten van de Binck bank die in het buitenland wonen. Waar van hun denken dat de overheid aldaar niets onderneemt bijvoorbeeld tegen witwassen van geld. Men noemt het grey listed country’s . Een onderzoek te starten hoe men de cliënt dus aan het geld komt.

De cliënt word op de hoogte gesteld dat hij zelf moet bewijzen dat zijn geld schoon is. Ze worden gezien als potentiële terrorist of een witwasser zolang ze niet kunnen aantonen waar het geld vandaan komt wat op hun rekening staat. Het feit dat cliënten die een aantal jaren in het buitenland wonen en tegelijker tijd een rekening bij de bank hebben afgesloten. Soms niet goed kunnen aantonen waarom men een rekening heeft. Reden door bijvoorbeeld bewijsstukken legaal bij wet te hebben opgeruimd. Omdat het al zo lang geleden is en de bank er zoveel jaren later er om vragen doet niet ter zaken zegt de bank.

Als men de “klant” het niet kan aan tonen. Word de rekening opgezegd. Al met al worden cliënten sterk in verlegenheid gebracht. En benadeeld. Ook onterecht en op een zeer grove onrespectvolle wijze lastig gevallen. Als men het niet meer kan aan tonen. Plotseling worden klanten gezien als zijne een terrorist. En cliënten moeten plotseling bewijzen en dat gaat eigenlijk tegen de Nederland wet in, waar het geld vandaan komt. Het gaat gek genoeg om cliënten die een kleine rekening hebben lopen, en wit wassen van geld niet aan de orde is. Het is een idiote situatie want de wet heeft richtlijnen als het gaat om documenten wanneer die mogen worden opgeruimd. Als je documenten hebt vernietigd en opgeruimd heb je dus met deze benadering een probleem. Terwijl de wet aangeeft wanneer je documenten mag opruimen. Zegt Binckbank daar heb ik geen boodschap aan.

Je moet aan tonen anders word je rekening opgezegd. En zien we jou als een terrorist of een witwasser. Kleine rek. houders absoluut geen terroristen kunnen sponsoren van het geld dat op die rekeningen staan. De Banksters controleren de cliënten met kleine rek. die in hun ogen mogelijk sponsors zijn die terroristen bijstaan met financiële middelen. Het is een gedachte die niet getuigd van enige intellectuele aard. Gekker moet het niet worden in de overspannen westerse wereld. Als de bank cliënten verdenken laten ze het dan op een legale manier doen en betrek het OM erbij om de zaak uit te zoeken. Maar dat gebeurd dus niet. Het is een achterbakse manier die de banksters er op na houden.

En je als klant geminacht word. En ze klanten bestempelen als terrorist, die niet meer kunnen aantonen hoe men aan de rekening komt. Ze hebben maling aan alles..Kunnen ze ook, want ze zijn schat hemeltje rijk geworden van die zelfde klant. Maar begrijpelijk is het wel, als je als land betrokken ben bij gevechten tegen anders denkende. En denkt dat het terrorisme richting het westen zal gaan opereren. En de hete adem van de anders denkende in de nek voelen. Als men vermoedens heeft betreffende een cliënt met een grote rekening. Als dan de bankster in hun ogen een grondige rede hebben, en een verdachte controleert. Ja dan dan snijd het hout. Het zijn middelen van de Nederlandse bank om terroristen te bestrijden. Maar helaas zal dat niet voldoende zijn.

Om ter voorkomen dat er geweld gebruikt gaat worden in de westerse wereld. Op langer termijn. Bron: ODBned Binckbank die zelf beschuldigd word door een andere bank. Doet onderzoek naar zijn klanten die in het buitenland wonen om terrorisme te bestrijden. Klanten geven aan dat ze door Binck als klant niet juist behandelt zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s