ODBned: Moslims naar Europa.

Moslim vluchtelingen komen met duizenden tegelijk aan. Bestemming Europa.
Waarom Europa. Het gaat niet goed met de economie in Europa.

De Europeanen zijn een groep van de wereld bevolking met hun eigen doelstellingen. En een bijzondere manier van leven erop na houd. Een percentage daarvan “naast zijn leven” ook nog geloofd in religie. En een groep geloofd en praktiseert.

Europeanen met hun eigen culturen en geloven.

Door de manier van denken werken en doen. Is de levensstandaard in vele Europese landen hoog. Nederland staat bijvoorbeeld op nummer 4 als land waar je het beste kan leven in de wereld.

Europa en zijn kenniseconomie.
Maar deze manier van leven in bijvoorbeeld Nederland betekend wel dat je tot je 67ste jaar moet werken. Je krijgt het dus niet voor niks. Er word van een werknemer wel veel verwacht als het om werk prestatie en loyaliteit aangaat. Je kunt je afvragen word dat Europese systeem van de rijke landen ook in alle Moslimlanden toegepast voor al de lagen van de bevolking Waar de vluchtelingen vandaan komen.

Wat is het arbeid verleden van een moslim in land van herkomst, en is hij of zij geschoold? Want als je het Europees systeem niet kent. En je een heel ander leven erop na houd in het land van herkomst. Is het waarschijnlijk voor vele een heilzame weg om te bewandelen als je als vluchteling wilt blijven.

Geloof staat in Europa niet op de eerste plaats in iemands leven op uitzonderingen na. Terwijl de islamieten zijn religie, zijn leven daarmee bepaald en invult.

Joop den Uijl
Nederland
We hebben in het verleden een toestroom van Turken en Marokkanen gehad waarvan een percentage heeft gewerkt. En vele niet. Wat betekende dat ze konden leven zoals ze in het land van herkomst deden namelijk leven voor hun religie. Met centen opzak thuis of in moskee hun religie praktiseren. Velen zijn later naar hun land van herkomst terug gekeerd met uitkering en pensioen.

Gaat dit waar Joop Den Uijl onder anderen mee begonnen is in het verleden zich herhalen. Toen was de economie gezond.

Europa heeft problemen, ze kampen met zeer langdurige werkloosheid en vergrijzing. Baantjes zoals hand en spandiensten zijn er geen 90 duizend van om vluchtelingen aan het werk te krijgen.

Nederland
Aan de ene kant zijn al die vluchtelingen op dit moment niet wenselijk omdat er geen werk is weggelegd voor waarschijnlijk de meeste, wegens het niet spreken van de Nederlandse taal en gebrek aan opleiding. En een gebrek van diversiteiten aan banen. Dan heb je vluchtelingen die getraumatiseerd zijn die nooit aan het werk komen.

Europa heeft mensen nodig die willen bijdragen om de economie draaiende te houden. Mensen, die zonder problemen min 8 uren per dag bij een werkgever gemotiveerd willen werken. Werknemers die een toekomst voorogen hebben in Europa.

De Tijd van aankomst is ongunstig wegens een slechte economie. Maar de Nederlandse overheid ziet al lange tijd geen toekomst in de Nederlandse arbeider. Nederland vergrijsd, en dat is een enorm probleem voor de nabije toekomst. En ziet kansen als de economie aantrekt bij voor wie wil werken, werkers uit de lage lonen landen. Bovendien worden veel kinderen geboren per familie wat de vergrijzing doet stoppen.

Zo zal het er in de toekomst eruit gaan zien. Nederland zal eerst moeten investeren om arbeiders van buiten onze landgrens de kennis over te dragen op allerlei arbeid gebied en zullen de economie daarmee grotendeels mee gaan bepalen. Bron:Odbned.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s