ODBned: Heeft de minister van Veiligheid en Justitie de plicht personeel aan te geven bij politie?

Off topic 27 juli 2011

Wanneer geeft hij het start schot voor een onderzoek

Als mens, als ouder, als moeder of vader van je kinderen heb je de plicht!! de morele en wettelijke plicht, mensen die je verdenkt van ontucht aan te geven bij de politie.

Aangeven bij de politie om de verdachte(n) in bewaring te stellen te plaatsen.

Aangeven bij de politie, en tot het bewezen is, straf vervolging.

Aangeven om eventuele  zeden misdaden te voorkomen, in de toekomst van verdachten.

Hoe zit het met de plicht van de minister de wettelijke plicht om verdachten te verhoren en onderzoek te doen starten. Verdachten die ernstig genoeg voor hem werken binnen de overheid.

Hoe zit dat met een minister van veiligheid en Justitie. Heeft hij niet de plicht tegenover het Nederlandse volk nu eens en voor altijd uit te zoeken en openbaar te maken wat er nu achter de schermen van de overheid speelt. En is het niet zo dat als hij op deze voet verder gaat en zijn mond op slot houd en niet bereid is schoon schip te maken binnen de overheid het OM.

Hij eigenlijk ook zijn eigen kinderen als hij die heeft indirect verraden heeft. En niet te vergeten de kinderen van Nederland. De belangen binnen de overheid zijn belangrijker dan de slachtoffers van ernstige zeden misdrijven in de maatschappij. Kan dit zo door gaan!!

De tranen sprongen mij in de ogen toen ik gisteren las in de krant dat de `verdachten` baby’s seksueel  hebben verkracht.

Het is de plicht van iedereen met een gezond verstand om baby’s en zeer jonge tot jonge pubers te verdedigen met alle legale middelen vandien.

Maar blijkbaar denken de bewindvoerders daar anders over. En zijn niet bereid alle schijn van criminele praktijken binnen de overheid over zeden zaken te doen weg nemen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s